Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Soğutucu yeterli gelse daha da zorlayacaktım da direkt 90 derece oluyorÇok çok iyi, bende 4.4ghz 1.35v çalışabilen bir tane vardı ona golden chip diyorlardı. Bu baya iyi.
SE-214-XT ARGB Beyaz1,2V 4.2ü göremeyen benim r3 üzüldü. Değerler iyi stok soğutucu mu kullanıyorsun?
1,25V e göre sıcaklık biraz fazla değil mi? Ben stok fanla 1,2V 70i geçmiyordu.SE-214-XT ARGB Beyaz
Ekstra bir tane fan takılı fakat ses yaptığı için düşük devirded çalıştırıyorum
Hocam büyük ihtimalle macun biraz miladını doldurdu fakat macun yok elimde. Fakat 0.01V bile çok şey değiştiriyor bi yerden sonra1,25V e göre sıcaklık biraz fazla değil mi? Ben stok fanla 1,2V 70i geçmiyordu.
Plat silikon olma ihtimali var. Gold ile en fazla 1.2v 4.4 yaptım stok ile. Plat ile 1.1875 V ile 4.5 yapmıştım.Hocam büyük ihtimalle macun biraz miladını doldurdu fakat macun yok elimde. Fakat 0.01V bile çok şey değiştiriyor bi yerden sonra
3 yıl önce silikon testinde -stok soğutucu ile- plat silikon demişti. Şuan SE-214-XT ile bronze diyorPlat silikon olma ihtimali var. Gold ile en fazla 1.2v 4.4 yaptım stok ile. Plat ile 1.1875 V ile 4.5 yapmıştım.
4.5 yeter kalsın böyle. Benim işlemci hala bizde sayılır. Arkadaşıma verdim yabancıya gitmedi.3 yıl önce silikon testinde -stok soğutucu ile- plat silikon demişti. Şuan SE-214-XT ile bronze diyor
Güzel değerler acaba hangi işlemciye kafa tutuyor bu haldeyken