Arama sonuçları: *

1. L

Çözüldü✓ hangi fan daha iyi acaba

https://www.igorslab.de/en/fan-comparison/?ids%5B%5D=20&ids%5B%5D=41 https://www.igorslab.de/en/fan-comparison/?ids%5B%5D=20&ids%5B%5D=7 örnek olarak şu 2 karşılaştırmaya baktığımda xf120 geride kalıyor, yoksa ben mi grafiği yanlış yorumluyorum ?
  2. L

Çözüldü✓ hangi fan daha iyi acaba

hocam bu fan hakkında görüşünüz hala aynı mı ? bazı incelemelerde performans açısından biraz zayıf kaldığını söylemişlerde
  3. L

"EN" soğuk hava soğutma yardım

yani bir hava soğutucuya 4k vermeye gerek yok bence, bu senin beklentini hayliyle karşılar diye düşünüyorum.
  4. L

"EN" soğuk hava soğutma yardım

Thermalright Phantom Spirit 120 SE bunu alıp geçiyorsun, sonra bana teşekkür ediyorsun, tam bir f/p canavarı
  5. L

Thermalright Phantom Spirit alınır mı?

phantom spirit, peerless assassinin v2 versiyonu gibi bir sey, yüksek derecelerde spirit daha performanslı
  6. L

Kasa hava akışı nasıl olmalı ve buna uygun fan önerisi ?

Selamlar, görseldeki gibi bir kasa yapısına sahibim, kasa için fanlar alacağım ancak hangi fan tipini almam gerektiğini pek çözemedim, 1. ve 2. fan grupları için hangisinde airpressure değeri kuvvetli, hangisinde airflow değeri kuvvetli fanları tercih etmeliyim ? örneğin 1.grub için...
  7. L

RGB Desteği olmayan anakarta (b550m-k) rgb fan nasıl takılır ?

peki kontrolcü almadan sadece fanlardanki 4pinlik pmwleri taksam, sadece fanlar mi çalışacak yoksa yine tek düze bir renklendirmede gelir mi ?
  8. L

RGB Desteği olmayan anakarta (b550m-k) rgb fan nasıl takılır ?

Selamlar, Başlıkta bahsettiğim gibi b550m-k anakartım var. baktığım kadarıyla bu anakartta rgb desteği yok. https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14149 linkteki ürünü almayı düşünüyorum ama argb bir ürün, rgb için illa bir kontrolcü mü almam gerekli yoksa sadece poweri...
  9. L

R5 7500f için soğutucu önerisi

en net cevap burada, yük altında phantom spirit biraz daha performanslı çalışıyor
  10. L

Snowman T6 Ulltra 6 kasamla uyumlu mu?

Kasan 170mm ye kadar destekliyor. t6 ultra ise 155mm yani sorun yok.
  11. L

Kasadaki Fanların Yönü Doğru mu ?

https://www.incehesap.com/hyperion-oyuncu-bilgisayari-fiyati-57907/?hsu=307867,310376,302788,302743,302746,302960,303026 bu sistemi özelleştirerek aldım. 18k Toplamda.
  12. L

Evet test edince gördüm çok sağol. Bu arada boştaki kısım için fan önerin var mı ?
  13. L

Yeni fan kesin alacağım, önerilere açığım. Anlamadığım nokta senin işaretlediğin 1-2 numaralı fanlar, şuanda içerdeki sıcak havayı dışarıya tahliye etmiyor mu ? ters çevirince bu sefer dışarıdaki havayı içeri atmayacak mı ?
  14. L

B550M-K Team T-Force TUF Yellow 8x2GB 3200 CL16-20 DDR4 AMD RYZEN 5 5600 ASUS DUAL-RX6750XT-O12G 500GB KINGSTON NV1 Cougar mx350 mesh hazır sistem olarak aldım.
  15. L

Şuan anakartta CHA_FAN1 etiketli 1 adet boş slot var. Ayrıca ben işlemcinin stok fanı yerine, çift fanlı kule tipi soğutucuya(Büyük ihtimal arctic 34) geçeceğim. Bu 2 Fanlı kule tipi soğutuculara tek slot fan bağlantısı yetiyorsa çoklayıcıya gerek kalmıyor. Yeni egzoz fanıda cha_fan1 e takabilirim.
  16. L

Oraya yeni bir egzoz fan alacağım ancak bağlantısını nasıl yapabilirim onu araştırıyorum.
  17. L

Arkadaşlar merhaba, yukarı bulunan fotoğraflar ile alakalı 2 sorum var; 1-Fotoğraflarda gözüken fanların yönü doğru mu ? 2-İlk resimde kırmızı daire içine aldığım yerde, anakarta takılı cpu kablosunun içinden ek 4pinli cpu kablosu boşa çıkıyor. Bu durum normal mi ? veya bu kablo ile ek fan...
  18. L

R5 5600 Soğutucu Arctic Freezer 34 || ID-COOLING SE-224-XT (Dual Fan)

Bu şekilde genellikle 80-85 arası oynuyor sıcaklığı.
  19. L

R5 5600 Soğutucu Arctic Freezer 34 || ID-COOLING SE-224-XT (Dual Fan)

Nereden ve ne kadara aldın ?
Top Bottom