Neler Yeni

Kasadaki Fanların Yönü Doğru mu ?

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
Yeni fan kesin alacağım, önerilere açığım. Anlamadığım nokta senin işaretlediğin 1-2 numaralı fanlar, şuanda içerdeki sıcak havayı dışarıya tahliye etmiyor mu ? ters çevirince bu sefer dışarıdaki havayı içeri atmayacak mı ?
1 ve 2 diye numaralandırdığım fanlar dışarıdan içeriye hava almak için konumlandırılmış. İçeridekini dışarı atmıyor. işlemci ekran kartına doğru üflüyor. Kasanın kapağını açarak çalıştır gör dostum.

lydialy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Altan Yenigün
1 ve 2 diye numaralandırdığım fanlar dışarıdan içeriye hava almak için konumlandırılmış. İçeridekini dışarı atmıyor. işlemci ekran kartına doğru üflüyor. Kasanın kapağını açarak çalıştır gör dostum.
Evet test edince gördüm çok sağol. Bu arada boştaki kısım için fan önerin var mı ?

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Doğru diyosun sanırım. Yinede elini koyup hava akışına baksın. Eğer yukarıdaki fanları ters çevirip dışarı üfletirsen hava filtresine de gerek kalmaz. Benim tavsiyem eğer sıcak memlekette yaşıyorsan özellikle yaz aylarında magnetli filtreyi sök, rahatça dışarı atsın.zaten hava dışarı çıkıyor. Fazlaca toz almaz

Legannen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Duran Eker
B550M-K
Team T-Force TUF Yellow 8x2GB 3200 CL16-20 DDR4
AMD RYZEN 5 5600
ASUS DUAL-RX6750XT-O12G
500GB KINGSTON NV1
Cougar mx350 mesh

hazır sistem olarak aldım.
Ne kadara ve nereden aldın söyler misin ? aklımdaki sistem seninki gibi aynı bulabilirsem bende almak isterim. Teşekkür ederim.

lydialy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Altan Yenigün
Top Bottom