Arama sonuçları: *

1. mandog

Laptopum çok ısınıyor laptop soğutucu fan almayı düşünüyorum

Yaz aylarında daha fazla ısınması normal cihazın. Benim laptopta gündelik işlerde normalde 45 dereceyi geçmezken şimdi 52 53 dereceyi buluyor. Akiam hava serinlediğinde yine düşük sıcaklıkta kullanabiliyorum 1719391945 O kadar etki etmez
  2. mandog

leptop en iyi soğutma

Düşüncemi hala savunabilirm ama uğraşmakta istemiyorum umarım cihazınıza zarar vermez
  3. mandog

leptop en iyi soğutma

Hocam sıcak havayı fan çıkışından vakumluyor ya zaten nasıl fana etki etmiyor
  4. mandog

leptop en iyi soğutma

Attığınız cihaz çalışırken çekeceği havayla birlikte fana karşı direnç gösterecek. Hemen etkisini göstermese de zaman içinde fanın içinden geçer. Şahsi düşüncem bu yönde
  5. mandog

leptop en iyi soğutma

Eski bi laptop değilse bunu tavsiye etmem. Yeni üretilen cihazların fan hızları zaten yeterince iyi düzeyde cihazı hafif kaldıran ve düşük hızda fan çalıştıran bir şey alsanız yeter. Fanı olmasına da pek gerek yok zeminden kaldırsa yeter
  6. mandog

videodaki rgb ayarını nasıl yaparım?

Onun için de yine aynı sekmede aura efektleri var üstte oraya bakabilir misiiz bi
  7. mandog

videodaki rgb ayarını nasıl yaparım?

Arayüzü aynu mı bilmiyorumda laptopta soldaki menülerden 4.sü köşeli üçgen gibi bi iconu var
  8. mandog

Excalibur G900 çok fazla ısınıyor

İyi almışsın o zaman. Öğrenebilirsen ne zaman yaptırdığını ve hangi macunu kullandığını öğrenebilirsen iyi olur. Soğutmak içinde laptobun altına bir soğutucu alamam dersen de fanları kapatmayacak şekilde laptobu biraz havaya kaldır. Mesela destek noktalarına silgi koyabilirsin. Bu şekilde biraz...
  9. mandog

Excalibur G900 çok fazla ısınıyor

Fan temizliği + termal macun yenilemesi ile bir miktar düşebilir. Kaça aldın bunu?
  10. mandog

Laptop soğutucusu önerir misiniz?

Hangi laptopu alacaksın bilmiyorum ancak sıvı metal macun sürdürerek sıcaklığını 8 9 derece belki de daja fazla düşürebilirsib
Top Bottom