ic sistem yok olunca gelen pismanlik hissiCoolcold K27 100 TL üstü 25TL süper tık hızında kupon kullan. Kupon sınırlı sayıda hemen al.
laptop soğutucuları pek işe yaramıyor işlemcin amd ise ryzen controller kullan ve macun eskiyse yenile bunlar işe yaramazsa en son çare soğutucu olurdüşük fiyat ama iyi soğutan fan önerisi
fan almana gerek yok laptopun arka alt tarafına 2 tane kalın silgi koy laptop havaya kalksın sana etki ederdüşük fiyat ama iyi soğutan fan önerisi
Ne alaka? İç sisteme ne etkisi var. İçerideki sıcak havayı dışarıya tahliye ediyor. Notebookların içi tıka basa yer olmayacak şekilde de değil. İllaki havanın geçeceği yerler var. Bu da bunu sağlıyor ve hava akımı oluşturuyor.ic sistem yok olunca gelen pismanlik hissi
Tabi, o yüzden ben 10-15 derece daha az sıcaklık elde ediyorum.(!)laptop soğutucuları pek işe yaramıyor işlemcin amd ise ryzen controller kullan ve macun eskiyse yenile bunlar işe yaramazsa en son çare soğutucu olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu vakumlar hiç bir işe yaramıyor para israfı bu arada
imzanda ki laptop ile elde ediyorsan bilemeyeceğim ama yeni cihazlarda hiç bir işe yaramıyor bizzat test ettim o yüzden şu beş para etmez ürünleri insanlara önermeNe alaka? İç sisteme ne etkisi var. İçerideki sıcak havayı dışarıya tahliye ediyor. Notebookların içi tıka basa yer olmayacak şekilde de değil. İllaki havanın geçeceği yerler var. Bu da bunu sağlıyor ve hava akımı oluşturuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi, o yüzden ben 10-15 derece daha az sıcaklık elde ediyorum.(!)
Kullanmasını bilirsen gayet iyi soğutma sağlıyor. Gayet da parasına değer bir ürün. Dışarıdan hava üfleyip de sadece kendini soğutan fanlar gibi değil.imzanda ki laptop ile elde ediyorsan bilemeyeceğim ama yeni cihazlarda hiç bir işe yaramıyor bizzat test ettim o yüzden şu beş para etmez ürünleri insanlara önerme
Eski bi laptop değilse bunu tavsiye etmem. Yeni üretilen cihazların fan hızları zaten yeterince iyi düzeyde cihazı hafif kaldıran ve düşük hızda fan çalıştıran bir şey alsanız yeter. Fanı olmasına da pek gerek yok zeminden kaldırsa yeterCoolcold K27 100 TL üstü 25TL süper tık hızında kupon kullan. Kupon sınırlı sayıda hemen al.
ayneeenKullanmasını bilirsen gayet iyi soğutma sağlıyor. Gayet da parasına değer bir ürün. Dışarıdan hava üfleyip de sadece kendini soğutan fanlar gibi değil.
Fan hızları iyi düzeyde olsa da sıcaklıklar yine de çok yüksek hocam yeni notebooklarda da. İç tasarımı ve headsinki iyi olmalı.Eski bi laptop değilse bunu tavsiye etmem. Yeni üretilen cihazların fan hızları zaten yeterince iyi düzeyde cihazı hafif kaldıran ve düşük hızda fan çalıştıran bir şey alsanız yeter. Fanı olmasına da pek gerek yok zeminden kaldırsa yeter
Jhon Waynenayneeen
Attığınız cihaz çalışırken çekeceği havayla birlikte fana karşı direnç gösterecek. Hemen etkisini göstermese de zaman içinde fanın içinden geçer. Şahsi düşüncem bu yöndeFan hızları iyi düzeyde olsa da sıcaklıklar yine de çok yüksek hocam yeni notebooklarda da. İç tasarımı ve headsinki iyi olmalı.
Oluyormu la öylefan almana gerek yok laptopun arka alt tarafına 2 tane kalın silgi koy laptop havaya kalksın sana etki eder