Çözüldü✓ ryzen 5 7600 soğutucu

Reaksiyon skoru
1
ryzen 5 7600 için 2500-3000 arası soğutucu arıyorum fiyat performans odaklı iyi soğutan bir soğutucu arıyorum

Bende bunu kullanıyorum 5600 ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran görüntüsü 2024-09-08 192948.png

benim yorumum ve bu aralar hava serin diye 50-55 arası geziyor

hangi macunu önerirsiniz

bunun macunu iyi mi kullanılır mı
bu modeli kendi macunuyla kullandım.çok memnun kalmadım mx-4 le kullanıyorum şu an

ryzen 5 7600 için 2500-3000 arası soğutucu arıyorum fiyat performans odaklı iyi soğutan bir soğutucu arıyorum
Thermalright Peerless Assassin 120
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

İkisi de çok yeterli. 2-4 gömlek üst yani. Ama alırsan ileriye dönük olur. Sıvı soğutucu almak hem gereksiz o bütçede ve o işlemciye, hemde 6-10 saat ve daha uzun süre kullanımlarda Sıvı soğutucular gibi tıkanma (bildigimiz deil) yani kendi kendini soğutamam o icindeki Sıvı soğumamaya başlıyor. Hem Sıvı da bozulabilecej parça sayisi daha cok. Kule tipinde max (opsiyonel) fan bozulur. O da 10 sene sonra belki. Kule tipi almak çoooooook daha mantıklı.

hangi macunu önerirsiniz

kasa 240mm üst tarafı
Macunu iyi ve kalitelidir kullanılır. Yok dersen onla gelen durur kutuda gidip Arctic Mx6 alabilirsin ama söylim gerek yok ek almaya.

hangi macunu önerirsiniz

sunuda ben kullanıyorum 5600 le yukte 60-63 max goruyoır
butceden dusuk hemde karar sızın butceyı kısıp baska bısey almak ıstersenızz dıye atıyorum

hangi macunu önerirsiniz

kasa 240mm üst tarafı
Üst önemli değil genişliği önemli. Bu soğutuculer 157-158mm yükseklikte. Yani cama 2-3mm arasi olcak olmasi gereken o yani.

Geri