Firefox Ahmet
80+
- Reaksiyon skoru
- 89
Daha önce ls520 se kullanmıştım deepcool kendini geliştiriyor cooler masterdan iyidir muhtemelenhttps://app.hb.biz/G8CcfKWDlaRs bunu alıcam o zaman
Daha önce ls520 se kullanmıştım deepcool kendini geliştiriyor cooler masterdan iyidir muhtemelenhttps://app.hb.biz/G8CcfKWDlaRs bunu alıcam o zaman
Kasanın yandan fotosunu atma imkanınız var mı ve mümkünse marka model bitfenix v2 240mm bende bugün teslim aldım daha kutulumunu yapmadım ama idefix üzerinden kuponla 1750tl ye filan geldi sorun çılatacağını düşünmüyorum ama bakıcam artık . Sorun yaşayan stkadaşın konusunu okudum . Son seçenek yine de deepcool yerine enermax liqmaxflo 240mm bir bakın derim çok kaliteli . Enermax tek sıkıntısı daha önce dediğim gibi radyatörü muadillerine göre 1cm daha kalın o nedenle kasa ufaksa anakartın mosfet soğutucusuna filan zor bir ihtimalde olsa denk gelme ihtimalı var ama sizin kasada sorun olacağını düşünmüyorumBu tierlist falan nerden bakılıyor bilgin varmı
Yandan foto derken nasılKasanın yandan fotosunu atma imkanınız var mı ve mümkünse marka model bitfenix v2 240mm bende bugün teslim aldım daha kutulumunu yapmadım ama idefix üzerinden kuponla 1750tl ye filan geldi sorun çılatacağını düşünmüyorum ama bakıcam artık . Sorun yaşayan stkadaşın konusunu okudum . Son seçenek yine de deepcool yerine enermax liqmaxflo 240mm bir bakın derim çok kaliteli . Enermax tek sıkıntısı daha önce dediğim gibi radyatörü muadillerine göre 1cm daha kalın o nedenle kasa ufaksa anakartın mosfet soğutucusuna filan zor bir ihtimalde olsa denk gelme ihtimalı var ama sizin kasada sorun olacağını düşünmüyorum
Yan camın oradan anakartı ve üst kısmı hafif görecek şekilde aslında marka model atsanız da olurYandan foto derken nasıl
Evet hocam enermax liqmaxflo rahat olur eğer henüz almadıysanız tavsiye ederim . Kendinizde araştırabilirsiniz .Yandan foto derken nasıl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Böyle yandan
Hocam sıvı soğutma aldım son konuma gelirmisiniz?Yıllardır bu soğutucuyu kullanıyorum 5800x3d ile , ne pompa sesi var ne bişey 3 yılı geçti yoğun kullanıma rağmen taş gibi