Arama sonuçları: *

1. okangulmez

Nzxt F120 3 lü fan bağlantı problemi

Arkadaşlar merhaba yeni sistemim için kasama 3 lü nzxt f120 fan aldım. Ürünün içinden kontrolcü de çıkıyor. Bağlantılarını doğru bi şekilde yaptım fakat ledler aydınlanıyor dönmüyor. Aynı zamanda Nzxt cam programında da fanlar gözükmüyor. Fanları kontrolcü yerine anakarta taktığım zaman fanlar...
  2. okangulmez

5600x Sıvı soğutma Isı Değerleri Yardım

Prime95'de test için deniyorum aynı zamanda HW Monitörden de işlemci değerlerini izliyorum testi başlattığımda işlemci frekansı maks 4.3 görüyor ve voltaj değerleri 1.050 civarında kalıyor bunun sebebi ne olabilir ?
  3. okangulmez

Son olarak bios'u defaulta aldım pbo açık sadece cpu voltajı offsete alarak undervolt yaptım normalde 1.4 voltajda falan çalıştırıyordu bunu 1.25'e elle sabitledim yani en fazla 1.25V veriyor işlemciye 20 dakikalık gta 5 denemesi yaptım en fazla 66 dereceyi gördüm. Sanki düzeldi gibi ısı...
  4. okangulmez

Dostum öncellikle kusura bakma mesajını çok geç gördüm ısı değerleri bana aşırı yüksek geldiği için pbo kapadım ve 4.2 ghz 1.15v'a sabitledim değerleri. Bu değerlerde oyun oynarken ısı 65 derecelerde geziyor. Kurulumu resim ile atıyorum bir çok video izledim bu şekilde doğru olduğunu...
  5. okangulmez

Kasam phanteks p300 voltajı elle düşürdüm 1.5-2.0 aralarında sürekli değişiyor aynı şekilde çekirdek hızı da 4.6 seviyelerinde çalışıyor bu sefer ısı oyun içi 60-65 derecelerde geziyor. Bu değerleri sabitlemem için ne yapmam lazım hem işlemci voltaj ayarları sürekli değişiyor aynı zamanda...
  6. okangulmez

Teşekkür ederim dostum
  7. okangulmez

Nzxt'nin uygulamasında pompanın 2764 rpm'de çalıştığı görünüyor fakat bu ısı değeri bana anormal geliyor. Fanlar çalışıyor Rgb aydınlatmalar düzgün çalışıyor pompadan gelen kablo CPU fan bölümüne takılı. 1632946554 Evet bence de normal değil ama denemediğim şey kalmadı macunu yeniledim...
  8. okangulmez

Arkadaşlar merhaba 5600x işlemcim var fazla ısınıyor diye NZXT Kraken x53 Sıvı Soğutma aldım montajını doğru yaptığımı düşünüyorum fakat soğutucunun pompa su devirdaimi yaptığını düşünmüyorum bu ısı değerleri normal midir. Bios ayarları olarak Boost Overdrive açık durumda.
  9. okangulmez

Isı değerlerim sizce normal mi ?

Evet bence de bir gariplik var soğutucum NZXT Kraken x53 bide yani bu değerler nasıl olabilir 1632587396 Soğutucuda bir problem yanlış bişey mi var acaba desem kendi programından kontrol ettiğimde pompanın çalıştığını görebiliyorum ? 1632587552 Bana da öyle geliyor soğutucuyu yeni aldım ve...
  10. okangulmez

Isı değerlerim sizce normal mi ?

Arkadaşlar sıvı soğutmam var ve sürekli olarak GTA5 oynamaktayım işlemcimin değerlerine göre bu sıcaklık normal midir ? 1632583356 Yok mu arkadaşlar yardım edebilecek
  11. okangulmez

NZXT Kraken x53 RGB kullananlar yardım

Arkadaşlar bu soğutucuyu kullananlar yazabilir mi sorum olacak
  12. okangulmez

Uygun fiyatlı güzel RGB Fan tavsiyesi

Hocam 3'lü kitler benim işimi daha iyi görüyor hem onların bağlaması ve kumanda ile uzaktan kontrol etme özellikleri de oluyor ama teşekkürler tavsiye için
  13. okangulmez

Teşekkürler bir kaç güne sipariş vereceğim bende buna karar verdim
  14. okangulmez

Kullanıyor musunuz ? Fan hızı ve ses durumu nasıl
  15. okangulmez

Arkadaşlar 300 TL civarı bir bütçem var 3'lü rgb fan kitlerden almak istiyorum tavsiye ettiğiniz model var mı ?
  16. okangulmez

Sıvı soğutma aio pump girişi sorunu

Arkadaşlar sıvı soğutucumun pompasından gelen kablo (3lü pin) girişini anakartımdaki aio pump girişine uyduramıyorum bağladığım zaman çalışmıyor ışıkları dahil yanmıyor sadece cpu fan, cha fan girişlerine takınca çalışıyor bu yüzden sıvı soğutucumun tam performansta çalıştığını düşünmüyorum aio...
  17. okangulmez

O.C'den anlayan biri yardım edebilir mi

Aionun pini üstte 4 altında 5 adet giriş var kablo 3 girişli ama hiç bir şekilde girmiyor
  18. okangulmez

Sıkıntıyı buldum galiba pompanın pinini ben normal fan girişine takmışım fakat pompanın girişi ana kartımdaki aio pump girişine ne yaptıysam uymuyor bağlayamıyorum
  19. okangulmez

Evet kabloyu çıkarır çıkarmaz baya bir ısı artışı oluyor ya soğutucu çok dandik ve maksimum performansı bu ya da bi problem var tam performansta çalışmıyor bakalım bu sorunu nasıl çözücem
Top Bottom