Neler Yeni

O.C'den anlayan biri yardım edebilir mi

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Asusmuş. SpeedFan programını indirierek, eğer sıvı soğutucunda pompa hızı ayarlama özelliği varsa çalışıp çalışmadığına bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
Şöyle bir durumda var pc boştayken işlemci ısı değeri ortalama 45 derece civarı pompanın kablosunu çektiğimde 60 lara kadar çıkıyor ısı değeri yani bu durumda çalıştığını anlıyorum ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hemen bakıyorum
Asusmuş. SpeedFan programını indirierek, eğer sıvı soğutucunda pompa hızı ayarlama özelliği varsa çalışıp çalışmadığına bakabilirsin.

Ben bu programdan hiç bir şey anlamadım :D

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Şöyle bir durumda var pc boştayken işlemci ısı değeri ortalama 45 derece civarı pompanın kablosunu çektiğimde 60 lara kadar çıkıyor ısı değeri yani bu durumda çalıştığını anlıyorum ?

Hemen bakıyorum

Ben bu programdan hiç bir şey anlamadım :D
Readings kısmından ss atar mısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
Readings kısmından ss atar mısın
1615413707816.png

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
Anakart pompadan gelen herhangi bir sinyal görmüyor. Ama pompanın kablosunu çıkardığın zaman sıcaklık artıyorsa pompa çalışıyordur. Bir sıkıntı olduğu kesin stok soğutucu ile bile otomatik ayarlarda 80 derece oluyor.
Evet kabloyu çıkarır çıkarmaz baya bir ısı artışı oluyor ya soğutucu çok dandik ve maksimum performansı bu ya da bi problem var tam performansta çalışmıyor bakalım bu sorunu nasıl çözücem

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Evet kabloyu çıkarır çıkarmaz baya bir ısı artışı oluyor ya soğutucu çok dandik ve maksimum performansı bu ya da bi problem var tam performansta çalışmıyor bakalım bu sorunu nasıl çözücem
Çok dandik değil. Olsa bile sonuçta içinden su geçen ve ısı transferi yapan bir 120mm sıvı soğutma. Stok soğutucu değerleri alıyor olman imkansız. Sorun ne olabilir bilmiyorum ancak bir sorun var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
Çok dandik değil. Olsa bile sonuçta içinden su geçen ve ısı transferi yapan bir 120mm sıvı soğutma. Stok soğutucu değerleri alıyor olman imkansız. Sorun ne olabilir bilmiyorum ancak bir sorun var.
Sıkıntıyı buldum galiba pompanın pinini ben normal fan girişine takmışım fakat pompanın girişi ana kartımdaki aio pump girişine ne yaptıysam uymuyor bağlayamıyorum

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Sıkıntıyı buldum galiba pompanın pinini ben normal fan girişine takmışım fakat pompanın girişi ana kartımdaki aio pump girişine ne yaptıysam uymuyor bağlayamıyorum
AIO Pump 4 pinli fakat kablo 3 pinli diye mi bağlayamıyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,684