Arama sonuçları: *

1. T

AMD Ryzen Master'da yaptığım ayarları nasıl sistem açıldığında otomatik ayarlanmasını sağlayabilirim?

bios üzerinden 4ghz overclockladım ryzen 5 3600ü daha sonrasında ryzen master ile 1.15v ile 4.2ye çıkardım. biosda voltaj işleri karışık geldiğinden yapamadım direk voltaj kurcalamadan 4ghz yaptım biosdan
  2. T

AMD Ryzen Master'da yaptığım ayarları nasıl sistem açıldığında otomatik ayarlanmasını sağlayabilirim?

biliyorum fakat bios biraz karışık geliyor ondan kaynaklı ryzen master ile yapıyorum
  3. T

Merhaba dostlar ryzen master programı ile overclock yapıyorum işlemcime her şey sıkıntısız fakat bilgisayarı her kapayıp açmamda ayarlar geçersiz oluyor bunu kaydetmenin yolu yokmu otomatikmen yaptığım ayarlar ile açılsın. her bilgisayarı açtığım zaman tekrardan ayar yapıyorum şimdiden teşekkürler.
  4. T

Fan sürekli yüksek devirde dönse ne olur

yok reis zaten en fazla ne kadar gücü yetiyorsa o kadar hızda döner. ben işlemcimin fanını 2 aydır %100 de kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim
  5. T

Fan sürekli yüksek devirde dönse ne olur

neden zararı olsun ki sadece yüksek sesli çalışır tabi ses seviyesi fana göre değişir
  6. T

Bu Sisteme Bu Soğutucuyu Takabilir miyim?

boş fan yuvan varsa neden takamıyasın
  7. T

M200 nasıl takılmalıdır (MONTAJ)

evet stress testide yapılabilir ama uğraşmamak adına daha çabuk olsun diye böyle yazdım ben
  8. T

M200 nasıl takılmalıdır (MONTAJ)

işlemci olarak aynı işlemcileri kullanıyoruz fan olarak da stok fanı kullandığını varsayarak ilk önce çapraz şeklinde vidalarını açın bütün vidaların çıktığından emin olduktan sonra direk çekmek yerine fanı sağ sol yapa yapa çekin zaten kendini salacaktır fan. daha sonrasında aldıgınız fanı...
Top Bottom