Neler Yeni

AMD Ryzen Master'da yaptığım ayarları nasıl sistem açıldığında otomatik ayarlanmasını sağlayabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Tolgahan Çakır
Merhaba dostlar ryzen master programı ile overclock yapıyorum işlemcime her şey sıkıntısız fakat bilgisayarı her kapayıp açmamda ayarlar geçersiz oluyor bunu kaydetmenin yolu yokmu otomatikmen yaptığım ayarlar ile açılsın. her bilgisayarı açtığım zaman tekrardan ayar yapıyorum şimdiden teşekkürler.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Merhaba dostlar ryzen master programı ile overclock yapıyorum işlemcime her şey sıkıntısız fakat bilgisayarı her kapayıp açmamda ayarlar geçersiz oluyor bunu kaydetmenin yolu yokmu otomatikmen yaptığım ayarlar ile açılsın. her bilgisayarı açtığım zaman tekrardan ayar yapıyorum şimdiden teşekkürler.
BIOS'dan ayar yaparsanız kalıcı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Tolgahan Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ysfates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yusuf Ateş
Önce bios üzerinden O.C yapacaksın sonrasında Ryzen Master üzerinden yapacaksın. Ayarlarını yaptıktan sonra cinebenc ve prime95 testini yaptıktan sonra Ryzen Master programını sil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Tolgahan Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce bios üzerinden O.C yapacaksın sonrasında Ryzen Master üzerinden yapacaksın. Ayarlarını yaptıktan sonra cinebenc ve prime95 testini yaptıktan sonra Ryzen Master programını sil.
bios üzerinden 4ghz overclockladım ryzen 5 3600ü daha sonrasında ryzen master ile 1.15v ile 4.2ye çıkardım. biosda voltaj işleri karışık geldiğinden yapamadım direk voltaj kurcalamadan 4ghz yaptım biosdan

Top Bottom