neden zararı olsun ki sadece yüksek sesli çalışır tabi ses seviyesi fana göre değişirArkadaşlar anakartımda yer yok çoklayıcıyı anakarta takmak istemiyorum aerocool molex fan kullanarak psuya direk bağlantı yapıcam bu fan sürekli yüksek devirde döner büyük ihtimal herhangi bir zararı olur mu?
yok reis zaten en fazla ne kadar gücü yetiyorsa o kadar hızda döner. ben işlemcimin fanını 2 aydır %100 de kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim
TM o şekilde yaparım o zaman teşekkürleryok reis zaten en fazla ne kadar gücü yetiyorsa o kadar hızda döner. ben işlemcimin fanını 2 aydır %100 de kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim
işlemci fanını neden %100 de kullanıyorsun ayrıca fanın ömrünü kısaltırsınız o şekildeyok reis zaten en fazla ne kadar gücü yetiyorsa o kadar hızda döner. ben işlemcimin fanını 2 aydır %100 de kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim
fanın ömrünü kısaltırsınız o şekilde tabii ki bu 1 ay sonra bozulur demek değil ömrü 5 yılsa 4-4.5 yıl olur meselaArkadaşlar anakartımda yer yok çoklayıcıyı anakarta takmak istemiyorum aerocool molex fan kullanarak psuya direk bağlantı yapıcam bu fan sürekli yüksek devirde döner büyük ihtimal herhangi bir zararı olur mu?
Bunu diyen insan çok ama doğruluğu ne kadar sorgulanırişlemci fanını neden %100 de kullanıyorsun ayrıca fanın ömrünü kısaltırsınız o şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
fanın ömrünü kısaltırsınız o şekilde tabii ki bu 1 ay sonra bozulur demek değil ömrü 5 yılsa 4-4.5 yıl olur mesela
Ucuz bir fan olduğu için değiştiririm yılda 1 o zmn sorun olmaz sanırımBunu diyen insan çok ama doğruluğu ne kadar sorgulanır
Teşekkürlerişlemci fanını neden %100 de kullanıyorsun ayrıca fanın ömrünü kısaltırsınız o şekilde
fanın ömrünü kısaltırsınız o şekilde tabii ki bu 1 ay sonra bozulur demek değil ömrü 5 yılsa 4-4.5 yıl olur mesela
sonuçta dönen harket eden bi parça dolayısı ile aşınacaktır daha hızlı dönerse daha fazla aşınırBunu diyen insan çok ama doğruluğu ne kadar sorgulanır
1 yıldan fazla dayanır benceUcuz bir fan olduğu için değiştiririm yılda 1 o zmn sorun olmaz sanırım
Teşekkürler