Arama sonuçları: *

• Users: ArdaM
  • In Eğlence
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ArdaM

Rulet Nedir, Nasıl Oynanır, Kazançlı Mıdır? - Ruletin Matematiği

Online slotlar daha da kötü. Tamamen belirli senaryolar üzerinde sonuçlar veriyor ve kesinlikle kayıp oranı çok çok fazla. Arada insanın potansiyel 10.000-20.000x kazançlardan dolayı oynayası geliyor tabii ama paramı asla slotta yakmam.
  2. ArdaM

Rulet Nedir, Nasıl Oynanır, Kazançlı Mıdır? - Ruletin Matematiği

Rulet en sevdiğim kumar oyunudur. Hem kazanç ve kayıp oranlarını diğer karmaşık olasılıklı oyunların aksine (özellikle slotlar) net bir şekilde görebiliyoruz hem de house edge diğer oyunlara nazaran çok daha düşük, 1/37 gibi mütevazı bir değer. Şu ana kadar kumarda ettiğim kârın çok büyük kısmı...
  3. ArdaM

DA Forum Üyelerinin En Sevdiği Araba Ne?

BMW çok severim ama sınırsız bütçeyle tek bir araba seçme hakkım olsa gider Maybach S680 alırdım sanırım
  4. ArdaM

Ozo&Ceg Aynı Şekilde yayında

Trapanasyon bence çok güzel, DMT’yi de seviyorum ama bunu beğenmedim ben de
  5. ArdaM

CS:GO takas siteleri güvenilir mi??

DMarket ilk çıktığında güzeldi ama sonradan çok kâr payı almaya başladı, değmez.
  6. ArdaM

Hocam yapacağınız en mantıklı şey Buff163 kullanmak olacaktır. İlk defa duyuyorsanız forumda siteyi nasıl kullanacağınızla alakalı bir rehberim var. Sorunuz olursa o konunun altından, forum veya Instagram DM üzerinden cevaplayabilirim...
  7. ArdaM

Güvenilirlik olarak evet, güvenilirler. Fakat takas botlarının tümü kâr için otomatik 10-15% pahalıya verirler. Neye ihtiyacın varsa ona göre tavsiye verebilirim, Buff163 üzerinden alman veya gerçek bir insanla takas yapman daha mantıklı. İstediğin itemi bulmana ve en az zararla veya kârla...
  8. ArdaM

TYT/AYT/LGS netleriniz kaç?

Umarım, teşekkür ederim. Ne olcam acaba ileride hiç bilemiyorum bu yüzden çalışma hevesim yok. Lisenin başından beri saldım, zaten 1.5 yıl online vardı. Dersleri arkada açık bırakıp oyun oynuyordum akşama kadar ama bir şekilde TYT bilgim var. AYT'yi de aynı şekilde dinlemiyorum ama o tutmadı...
  9. ArdaM

TYT/AYT/LGS netleriniz kaç?

2019 LGS'de 494 puan yaptım, 0.11 yüzdelik dilim, ilk 1000 civarına tekabül ediyor. 1 yanlış yapmıştım, fenden buzdolabı sorusu. Şu an 11. sınıfım, denemelerde TYT rekorum 100.75 net, genelde 90-95 civarı yapıyorum. AYT'de şu an dersleri dinlemediğim için hiçbir şey bilmiyorum, 45-50 geliyor 😖
  10. ArdaM

Bugün sofranızda ne var?

11. ArdaM

Üstteki Üyeyi Yorumlayın

Windows 10'u seviyora benziyor.
  12. ArdaM

Bluetooth Kulaklığın Ne?

AirPods Pro
  13. ArdaM

DA Forum En Kaliteli Sade Sodayı Belirliyor!

Yok canım, Beypazarı da kötü değil zaten ama popülaritesinin nedeni malum :kedi: Bana fazla ekşi geliyor Beypazarı bi' ilginç
  14. ArdaM

DA Forum En Kaliteli Sade Sodayı Belirliyor!

İnişdibi. Beypazarı diyenlerin 90%'ı internette popüler olduğu için öyle diyor.
  15. ArdaM

Canım sıkılıyor. Komik video atın ve beni güldürün.

Çok saçma videodur, bayılırım. AYT fizik çok sıkınca derste dinleyip kendime geliyorum
  16. ArdaM

Komik bulduğunuz fotoğrafları paylaşın

Gerçekten o kadar komik değiller ki, arkadaşlar kusura bakmayın ama 2012 Facebook'unu buranın mizah anlayışına tercih ederim.
  17. ArdaM

En başarılı siyasi parti marşı

Ak Dediler Kara Çıktı açık ara favorim. Nereden Nereye ve Dombra da dile dolanan şarkılar ama parti ayrımı yapıyorum
  18. ArdaM

amerikada yaşıyan bir insan

Sadece bilgisayar olarak bakıyorsunuz ama 17 yaşındaki Fin arkadaşım 2 aydır 2000 Euro'ya benzinlikte çalışıyor, iki hafta kadar önce ilk arabasını aldı. Bir çocuğun 2 aylık çalışmayla alabildiği araba, ülkemizde 100.000 TL kadar ve yaklaşık 3 yıllık asgari ücrete tekabül ediyor. Çok üzücü bir durum
  19. ArdaM

dolandırıcı sözleri söyleyin

Tıklamayla bir şey olmaz. Fake login var bilgilerini girip Guard kodunu yazman gerekiyor. Sorun yok yani 🤣
  20. ArdaM

Yemek Yerken İzlenecek Videolar

Zach Choi veya Hatay Sandık İçi izleyebilirsin.
Top Bottom