O fiyata bari iyi halli apu sistem filan toplasalardı arta kalan para da şirkete yatırım yapsalardı. İş için dediğin için söylüyorum.
İşin garibi 3 cihazda kullanılabilen şeyden 4 tane almaları. 12 kişi filan değilse boşa yatırım resmen.
Cuma namazına giderken ben telefonu hiç almıyorum, bir süreliğine kafada extra rahatlıyor.
Olur öyle, bir daha yapmazsın sorun olmamıştır cami halkı için de.
Bana fake gibi geldi, gerçek ise şaşırırım .
Annen niye öyle diyor ki sana o yüzden fake geliyor. Ders yapmadığında anneler neden ders çalışmıyorsun oğlum tarzı konuşur yani, öyle bir argo söyleyeceğini sanmam.
Yine de attığı postlara bakılırsa galiba fake değil.
Çok fazla planım yok , Sabah Namazı ardından güzel kahvaltı, apartmanda pek fazla samimi komşu da kalmadı bayramlaşacak.
Para konusunda da haklısın ayrıca, şöyle bi yurtiçi tatil yapamam ama ETS2 oynarım saatlerce bayramda büyük ihtimal öyle planlıyorum.
İnternetinde modeme bağlanan kişi sayısı çok değilse, laptoptaki Wifi kartında da sorun yoksa normal bir durum değil.
Müşteri hizmetlerine bağlanmanı öneririm. tabii ki normal speedtest vb. test etmen iyi olur.
Bende de bir ara oluyordu internet hızlı lakin dosya indireceğim zaman Google...
Dosyayı 2 kere indirsen 1 Yılı aşacak indirmesi :)
Eğer laptopunda ehternet girişi yoksa ehternet dönüştürücüler var ama işe yararmı bilmiyorum bu sorun için.
Normal internet hızları nasıl?
Paylaşacaktım biraz dağınık oda.
Yakında paylaşırım ama beklediğiniz gibi RGB fışkırmıyor veya sistem showu yok.
Resmi bu iletiyi düzenleyerek atacağım şimdi
360TL https://www.migros.com.tr/monopoly-emlak-ticareti-oyunu-p-2293710
Evde buna benzer çeşidi vardı, gayet eğlenceli , sıkmaz eğer çok arkadaş ile oynanacaksa.
Kağıt paralar, demir aksesuarlar, oyun matı da gayet dolu.
2. Oy benden.
Teknoloji de bence olmamalı idi .
Bağımlılık+Kötü içerikler+ Vakit israfı
tabii ki düzgün kullanan nimetlerinden faydalanlar var ama oransal olarak azlar.
%100 İŞSİZLİĞİMDİR HAKLARI TESCİLLDİR (c)
Şimdi başlıyoruz, kemerleri hazırlayın.
Evrenin içindeki galaksilerin içindeki Samanyolu galaksisinin içindeki güneş sisteminin içindeki dünyanın içindeki atmosferin içindeki kıtanın içindeki ülkenin içindeki eyaletinin içindeki kasabasının...