Berkyozclk
80+ Bronze
modemden laptopa int gelmeye utanıyo
normalde 4mb indiriyo int ama dunden beri bi sıkıntı var anlamadım yaDosyayı 2 kere indirsen 1 Yılı aşacak indirmesi
Eğer laptopunda ehternet girişi yoksa ehternet dönüştürücüler var ama işe yararmı bilmiyorum bu sorun için.
İnternetinde modeme bağlanan kişi sayısı çok değilse, laptoptaki Wifi kartında da sorun yoksa normal bir durum değil.normalde 4mb indiriyo int ama dunden beri bi sıkıntı var anlamadım ya
laptopta eethernet girişi de yok
35 Mpbs download 10 Mpbs Upload vardır.İnternetinde modeme bağlanan kişi sayısı çok değilse, laptoptaki Wifi kartında da sorun yoksa normal bir durum değil.
Müşteri hizmetlerine bağlanmanı öneririm. tabii ki normal speedtest vb. test etmen iyi olur.
Bende de bir ara oluyordu internet hızlı lakin dosya indireceğim zaman Google Chrome'da senin durumdaki gibi çok yavaş dosya indiriyordu.
Farklı tarayıcıdan indirmeye çalış eğer internetinde test ettiğinde sorun yoksa.
okudum tesekkur ederim bi edgeden deniyim indirmeyiFarklı tarayıcıdan dosyayı indirmeye çalış . İnternet değerleri sorunsuz görünüyor.
Bende de bir ara oluyordu yukarıda yazdım ama şuan olmuyor.
Alıntıyı görüntüle
ben normaldeki internetimden memnunum kardeşim sadece suan chrome indirmesinde sıkıntı yasıyorum
Dns değiştirip denesene.ben normaldeki internetimden memnunum kardeşim sadece suan chrome indirmesinde sıkıntı yasıyorum
edgeden indiriyom orda sorun yokDns değiştirip denesene.
Ah tr ah neler çektiriyon bizeAlıntıyı görüntüle