😃Camide yanlışlıkla sesli video açma😃

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,964
Telefonu sessize alıp rahatsız etmeyi açmıştım. Kafam rahattı. Namaz kılarken elim yanlışlıkla saatteki müzik başlat tuşuna basmış ama haberim yok benim. En son dinlediğim şey ise "wada unlost amınake" idi. Lan dedim noluyor, kimden geliyor bu ses? Benim telefondan geldiğini fark ettim :D Namazda ses kısma tuşunu arıyorum bulamıyorum. Ses artıra basmışım bir de. Bayılacaktım. "AMINAKE" diyip duruyor telefon. Sonra saate baktım. İçimden "Hay" dedim. Duraklat butonuna bastım hemen. Elim ayağım titriyordu.

Artık cumaya gittiğimde telefonu komple kapatacağım :D

camide telefonla oynamayınız

Cumaya gittiğin için güzel bir oyunu hak ettin. Sana steam platform üzerinden nasıl ulaşabilirim?
Ben de dün cumaya gitmiştim, o da sayılır mı?
👉🏿👈🏿 (!)
Telefonu sessize alıp rahatsız etmeyi açmıştım. Kafam rahattı. Namaz kılarken elim yanlışlıkla saatteki müzik başlat tuşuna basmış ama haberim yok benim. En son dinlediğim şey ise "wada unlost amınake" idi. Lan dedim noluyor, kimden geliyor bu ses? Benim telefondan geldiğini fark ettim :D Namazda ses kısma tuşunu arıyorum bulamıyorum. Ses artıra basmışım bir de. Bayılacaktım. "AMINAKE" diyip duruyor telefon. Sonra saate baktım. İçimden "Hay" dedim. Duraklat butonuna bastım hemen. Elim ayağım titriyordu.

Artık cumaya gittiğimde telefonu komple kapatacağım :D
Dayak yemediysen sorun yok bence. 👍🏿

Cumaya gittiğin için güzel bir oyunu hak ettin. Sana steam platform üzerinden nasıl ulaşabilirim?
hocam haftaya gitsem rust gelirmi :D

(ettehıyyatü bilmiyom)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi ara teravihte yanımdaki dayı sarımsak geğirmişti ogün bugündür gitmiyorum

IMG-20240531-WA0004.jpeg

Onlarınki büzük, kızarmış falan oluyor, açıldığını gördükçe kusuyorum 🤢🤮

Ekleme: Fesat anlamışım ya, kusura bakmayın 🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿
Ben de dün cumaya gitmiştim, o da sayılır mı?
👉🏿👈🏿 (!)
hocam haftaya gitsem rust gelirmi :D

(ettehıyyatü bilmiyom)
ab bende cumaya gitim bende bende bende
ben her gun cumaya gidiyom bende bende
@RONALDINHO 'nun en pişman olduğu şey, o mesajı yazmaktı...

(Şu an DM kutusunda noluyo acaba xD)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,512
Üyeler
185,896
Son üye
raziel119
Geri