Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Tuttu Tutmadı Oynuyoruz

Tutmadi Alttaki Anime kizi ile Evlenmek istiyor
  2. KaptanMC

Kaç gb internet size yetiyor?

Genelde PC kullaniyorum ve ev interneti ile 2137 GB Kullandigimi hatirliyorum Aylik ise ortalama 700-1.500 GB Arasi kullaniyorum O Ay ki duruma bagli
  3. KaptanMC

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Reis Cok zor Bir sey Degil Bir marangoza vs Yaptirirsin sadece vidalari sokecek ve cekmece ile masanin ustundeki tahtanin arasina kisa bir ayaklik veya tahta vs. koyacak cok pahaliya patlamamasi lazim yani max 20dk'lik is
  4. KaptanMC

Ben Acılır Acılmaz Elendım XD Yalnız Setup Bahane Manzara Sahane Oyle Bır Fotokı Foruma Yukleyınce Forum cokuyor 5 Defa F5 Atıp Tekrar Denedıkten Sonra Anca resmı koydu her seferınde koyuyor ama forum cokuyordu Daha Ben Ne dıyeyım Hayvan Gıbı Server bıle Bu Fotoyu Kaldıramadı XD...
  5. KaptanMC

Reis Miss Gibi Masa Iste Daha Ne istiyon ? Ortadaki Demiri Kaldirsan Farkli bir sey ile orta Kismi Cozze Yeter bak mesela seninki gıbı Olan ama cok ıyı duran setuplar Ya Reıs Su elınızdekı Seylerın Kıymetını Bılın Ya FASDGADHFSDFH
  6. KaptanMC

Beyler Kurulum Gormek Istiyorsaniz Bu Topluluga Bakmanizi Tavsiye Ederim Dikaat !! Hayattan Soguyabilirsiniz (Malum Sahis ve Sebeplerden Oturu XD) https://www.reddit.com/r/battlestations/ Yokmu Benim Setup Bunlarla Kapisir veya En azindan Bunlarin Arasina Girer Diyebilecek Bir Baba Yigit...
  7. KaptanMC

Ddos saldırısı nasıl önlenir

ddos Saldırısı olduğunu kim söyledi ??? ddos saldırısı öyle bir şey değil ama neys Tavsiyem Pc'nin Wifi bağlantısını kes modemi tam kapa aç sonra Tekrar wifi bağla İP'in değişir eğer statik olarak ayarlamadıysan Eğer degişmez ise Dinamik İP yap onu
  8. KaptanMC

Tuttu tutmadı oyunu.

Tutmadı Alttaki Büyük Göğüslü Anime Kızları'nı Seviyor
  9. KaptanMC

Şimdiden hesap Dizmeye başlayın

Bu arada Knk O insta postunu nasıl foruma öyle yükliyebilirim Yani donanım arşivinin son Hikayesi'nin Bağlantısını kopyaladım yapıştırdım ama böyle olmadı düz link oldu
  10. KaptanMC

Şimdiden hesap Dizmeye başlayın

Lan daha geçen aklıma Steam satışlarından vergi alınıyor mu trader'lar vergi vermiyorsa iyi iş demiştim Allah'tan adamlar Steam'i bilmiyor Yoksa Vergiyi Saplarlar'dı dedim deme olaydım bu kadar şimom ağızlı olduğu mu bilsem söylemezdim😁
Geri