Neler Yeni

Şimdiden hesap Dizmeye başlayın

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Arda doğan

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
abi çok pahalı olmadığı sürece bir oyuna para vermem. hele ki online değilse hiç sanmıyorum para vereceğimi.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
Mehmet Aslan

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
abi çok pahalı olmadığı sürece bir oyuna para vermem. hele ki online değilse hiç sanmıyorum para vereceğimi.
Benim kafaya taktığım konu o değil benim kafaya taktığım konu sömürülüyor olmamız hemde her alanda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam dolara geçtiğinden beri alışveriş yapmadım , dolar hesabımda yok zaten :D
Benim kafaya taktığım konu o değil benim kafaya taktığım konu sömürülüyor olmamız hemde her alanda
Bende yapmadım

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bu vatanda, bu haysiyetsiz onursuz insanlarla birlikteysek mecburuz kanka, bu ülke daha buradan hiçbir yere dönmez.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
Mehmet Aslan

Bende yapmadım
Zaten dolara geçmeden önce biraz stok yapmıştım , çokta oyun oynamıyorum zaten , eksikliğini hissetmedim o yüzden :D Epic işimi görüyor.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu vatanda, bu haysiyetsiz onursuz insanlarla birlikteysek mecburuz kanka, bu ülke daha buradan hiçbir yere dönmez.
Dönmek zorunda vaktiyle verilmiş sözümüz var Vatan Uğruna Ömrünü Ve Canını Evlatlarını verenlere

Zaten dolara geçmeden önce biraz stok yapmıştım , çokta oyun oynamıyorum zaten , eksikliğini hissetmedim o yüzden :D Epic işimi görüyor.
Bende pek oynamıyom eski heves yok sıkılıyo insan direk

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
Mehmet Aslan
Dönmek zorunda vaktiyle verilmiş sözümüz var Vatan Uğruna Ömrünü Ve Canını Evlatlarını verenlere

Bende pek oynamıyom eski heves yok sıkılıyo insan direk
Öyle yazanlara inanmaz kızardım nasıl hevesin olmaz ben olsam sabah akşam oynarım diye , harbi heves azalıyormuş :kekw:

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
daha bu hayvanatları indirip ülkeyi kallavi bir şekilde yönetebilecek insan evladı görmedim hocam.
Prof. Dr. Ümit Özdağ hocamı ve Prof. Dr. Muharrem İnce'yi buradan bağımsız tutuyorum, onlar benim için zirvedeler her zaman. İkisi de okumuş bilmiş insanlar. Ama bu malum kesim bunların bu üst safhaları hak ettiğini düşünmediğinden hiç görmüyor bile.

Öyle yazanlara inanmaz kızardım nasıl hevesin olmaz ben olsam sabah akşam oynarım diye , harbi heves azalıyormuş :kekw:
annem şundan 3 sene öncesine kadar derdi hep oyun mu oynayacaksın diye evet anne derdim ama zamanla hevesimin gittiğini anladım. hem çalışma hayatımdan dolayı, hem ilişkim var vakit ayıramıyorum. ayrıca oyunlar eskisi gibi zevk vermiyor. özellikle TR sunucusu olan oyunlar.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Arda doğan
Bende aynı şekilde hevesim hiç gitmez oyun la bu niye sıksın derdim hep hergün oynarım derdim şimdi sistem bana bakıyo ben sisteme

daha bu hayvanatları indirip ülkeyi kallavi bir şekilde yönetebilecek insan evladı görmedim hocam.
Prof. Dr. Ümit Özdağ hocamı ve Prof. Dr. Muharrem İnce'yi buradan bağımsız tutuyorum, onlar benim için zirvedeler her zaman. İkisi de okumuş bilmiş insanlar. Ama bu malum kesim bunların bu üst safhaları hak ettiğini düşünmediğinden hiç görmüyor bile.

annem şundan 3 sene öncesine kadar derdi hep oyun mu oynayacaksın diye evet anne derdim ama zamanla hevesimin gittiğini anladım. hem çalışma hayatımdan dolayı, hem ilişkim var vakit ayıramıyorum. ayrıca oyunlar eskisi gibi zevk vermiyor. özellikle TR sunucusu olan oyunlar.
Bizim ülkeyi kalkındırmamız için dinleri ortadan kaldırmalı Türklüğün Kendi Töre Ve Yörelerini Yaymalıyız

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Mehmetcan İvrendi
ucundan değil doğrudan s*ç*yoz gibime geliyor steamden vergi ne kadar doğru bilmiyorum ama steam vergileri bu şekil ayarlanırsa daha düşürdüklerimizide unuturuz gibime geliyor çok saçma bir sistem steam'in burdan geliri ne olurki
Lan daha geçen aklıma Steam satışlarından vergi alınıyor mu trader'lar vergi vermiyorsa iyi iş demiştim Allah'tan adamlar Steam'i bilmiyor Yoksa Vergiyi Saplarlar'dı dedim deme olaydım bu kadar şimom ağızlı olduğu mu bilsem söylemezdim😁

Top Bottom