Arama sonuçları: *

• Users: Skynel
  • In Eğlence
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Skynel

Markaların Beyinleri Nasıldır?

Tamam eski eskide kaldı ama bu yine de bu konunun boş bir konu olduğunu ya da konu dışına açılması gerektiğini değiştirmiyor
  2. Skynel

Benden neyi beklemiyorsun naci önceden PS5 hakkında kişisel bir yorumda değilde genel bir yorumda bulunduğun için kızgın atıım diye bütün yorumları teker teker kızgın attın Sorun değil at ama insanlara sistem önerince kızgın emojisini görenler bu kötü sistem önerdi sanıp kötü yorumda bulunacaklar
  3. Skynel

Naci önceden de boştun hala boşsun Bu tarz konuların ya konu dışında açılmasına izin verilmeli ya da uyarı atılmalı @Mehmet Yılmaz'a önceden yaptığın boş bir hareketten dolayı şikeyet etmiştim profiline girip yapmazsan sevinirim yazmak dışında hiç bir şey yapmamıştı torpilli misin nesin arkadaş
  4. Skynel

İsteyenin pp´sine takke konur

Aman tanrem 😁
  5. Skynel

en sevdiğiniz üye kim

Kendimi ilk defa bir listede gördüm çok teşekkürler 😍
  6. Skynel

Bu elimde görmüş olduğunuz izoly :)

Hocam böyle konular açmaya gerek yok bence bolca açılıyor Wallpaperda garrysmod mapi koymuş lo
  7. Skynel

İlk Şarkımı Cengiz Kurtoğlu İle Çıkardım!!

Zaten yapmıyor mu o.O2
  8. Skynel

Hocam konunun ismi "Cengiz Kurtoğlu ile şarkı çıkardım" sen bu konuya gelip neden ciddi bir şey yazıyorsun ki 😁 Bu tarz bir konuda bu randomlar gayet normal bence bu tarz randomlar görmek istemiyorsan konuya girmezsin çünkü bu konuda böyle bir şey olacağı belli zaten 😀 Sen şimdi dersin ki hocam...
  9. Skynel

Bum tek TEK DJSBFBSNFNNSNDNSNDN
  10. Skynel

ŞUAN DİNLİYORUM DA DJWJJFJSJFJENFBD
  11. Skynel

Konuya değil ama etiketlere üzüldüm 🥺😥
  12. Skynel

Nickinizi Nasıl Keşfettiniz ?

Estağfurullah yanlış anlaşılacak bir şey yok
  13. Skynel

x ile başlayanlar çakma zannetmiştim derken dostum anlamadım 😂
  14. Skynel

Eskiden başında yada nickin güzel yerlerinde kullanılan x leri aşırı seviyordum o zamanlarda skype vardı Minecraft skywarsda çok oynuyordum😂 xSky dedim sonra bir anda nel geldi o şekilde bulmuş oldum xSkynel benimde hoşuma gitti ve kullanmaya başladım
  15. Skynel

Şuanki Psikolojini Bir Emoji İle Anlat

🥺
  16. Skynel

Yeni DA Sistemin bileşenlerini tahmin edebilir misin?

Ryzen 5 1600 B450m S2H GTX 1660 super 16Gb Ram Corsair spec delta RGB 550w 480gb ssd HDD olmaz bence 1590482151 480 Ciguli😁😁
  17. Skynel

Pc ile alakalı başınıza komik bir olay geldimi ?

Benim başıma şöyle bir olay gelmişti güç kaynagim bozuktu ve bilgisyar oyun oynarken kapanıp kapanıp duruyordu ve tekrar açtığımda açtığım anda windowsu görmeden kapanıyordu 6 ay bu şekilde idare ettim garantisiz ve sertfikasiz olduğu icindi paramda yoktu bundan dolayı 6 ay boyunca kullanmıştım...
Top Bottom