Neler Yeni

Nickinizi Nasıl Keşfettiniz ?

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Günlerden bir gün oyun oynuyorum iyi kötü olarak eleştiriliyorum oyunlarda genelde adımı kullanıyordum, edilen küfür ve hakaretler direkmen adıma olduğu için bir nick arayışa koyuldum bir çok nick kullandım ve en son olarak kalıcı bir nick bulmam gerekiyor dedim sanal ve real yaşamamı mı ayırmam için nick arayışına koyuldum ve bana cazip gelen kelimeleri seçmeye başladım bir baktım NİRVANA :) Anlam olarak ta beni cezbetmişti ve bende kendim yorumladım , " Ulaşacağın en üst kademe " bundan üstü yok diyerek bir anlam çıkartıp bu nicki kullanmaya başladım ne diyelim yıllar utansın.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Mechanist nicki çok hoşuma gittiği için seçme kararı aldım , öyle inanılmaz özel bir nedeni yok mechanist havalı geliyor ingilizcesi.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Vallha her oyunda farkli diyelim

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Soyadım ve isimlerimin ilk harfleri.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
Yaratıcılığı realistlik ve minimalistlikle harmanlayıp bu nicki yarattım (!)

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Uzun zamandır gördüğüm en mantıklı Konu Dışı bölümünde açılan konu diyebilirim.

Normalde bir nickim yoktu hep internetten bulma nicklerle oyunlar oynardım, 2013-2014 o zamanlar CS GO popüler. Nick bulmaya çalışıyorum bir de o zamanlar neyse işte Twitchte yayınlar turnuvalar oluyor CS GO'nun. Bende Profesyonel oyuncu Flusha'nın nickindeki flush'u alıp sonuna ixy ekledim. 6-7 yıldırda kullanıyorum

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
akrepden geldi abim bir gün cs 1.6 ismimi değiştirmişdi o günden beri kullanıyorum normalde ByViktor du

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Eskiden başında yada nickin güzel yerlerinde kullanılan x leri aşırı seviyordum o zamanlarda skype vardı Minecraft skywarsda çok oynuyordum😂 xSky dedim sonra bir anda nel geldi o şekilde bulmuş oldum xSkynel benimde hoşuma gitti ve kullanmaya başladım

Top Bottom