Arama sonuçları: *

1. T

Arkadaşlar bu konuya sohbet edip gülmek isteyen gelsin

Oku kardeşim benim. Mis gibi ileri de en kötü memur olursun 50 60k aylık. hafta da 2 gün tatil sabah 9 akşam 4, öğle arası. Yazın serin kışın sıcak yerinde oturarak para kazanır ailenle vakit geçirirsin. Dinleme böylelerini.
  2. T

Sus la ne kadar da inanarak boş yazıyon. Oku daha ortyaokulda falansın. Daha büyü hayatın gerçek yüzünü gör. Okumayana insan gözü ile bakmıyorlar kız vermiyorlar hala para kazanmak kolay diyon. Okulunu oku abicim boş yapma.
  3. T

Para kazanmakla olmuyor konforun olması gerek. Hem nasıl kolay??
  4. T

Gerçek margot mısın yoksa fake misin?
  5. T

Sus karı arapları sevme türkçü ol. En pis millet araptır. En keyfine düşkün, kültürsüz millet araptır. Bizim millette araplara özenip arap isimleri koyuyorlar. Türkçü olun.
  6. T

Arapları seven var mı? Arapları sevmeyin arkadaşlar. Türk'den başka kimseyi sevmeyin :=)
  7. T

Elektronik sigara önerisi

Öldü mü herkes?
  8. T

Hocam arkadaşlarımın hepsi bana Volaresso GTX GO 40 önerdi. Ben yine de sormak istedim. Sigara alışkanlığım yok. Bol duman çıkartmak ve tad için alıyorum. maks bütçem 1500. Gün içerisinde çok içmem büyük ihtimalle. Nord 5 öneren de var.
  9. T

Arkadaşlar selam. Nargile çok severim. Sigara kullanmıyorum. 1500 TL bütçe var. Bu bütçe de düzgün dumanlı, likiti güzel veren az masraflı düzgün bir elektronik sigara arıyorum. Bütçe 1500. Teşekkürler
Top Bottom