Arkadaşlar selam. Nargile çok severim. Sigara kullanmıyorum. 1500 TL bütçe var. Bu bütçe de düzgün dumanlı, likiti güzel veren az masraflı düzgün bir elektronik sigara arıyorum. Bütçe 1500. Teşekkürler
nord 5 1500 tl den az bir piyasası varŞimdiden arkadaşa içme diye mesaj atacak olursa atmasın mesaj kasma yeri değil burası beyler.
Genelde tatları birebir aynı olmadığından falan önce Vozol Saltica gibi Disposable Pod cihazlarla başlamanı ben tavsiye ederim ancak gene de direkt bir pod cihazla başlamak istiyorsanız bütçenizi az daha artırıp Nord 5 alabilirsiniz.
Daha az duman çıkarıyım daha kibar ve küçük bir cihaz olsun derseniz Caliburn Koko Prime ya da Caliburn'un stick modellerini de alabilirsiniz benim beğendiğim cihazlardır
Likit işini ise hazır kit alıp kendiniz yaparsanız daha uyguna gelir o yüzden likitleri sürekli almanızı önermem. Hazır kitler var onu alıyorsunuz aroma alıp içine döküp çalkalayıp 10-15 gün beklemeye bırakıyorsunuz daha sonra içime hazır bir likit oluyor.
Coil ve kırıldığında kartuş giderlerinizi de hesaba katın derim. Coillerin tanesi sizi 1 aya yakın götürür içiminize bağlı olarak 1 aydan biraz fazla da götürebilmekte.
İntenet üzerinden sıfır olarak almak isterse 1.8K civarında şuanda Nord5nord 5 1500 TL den az bir piyasası var
Hocam aldınız mı bilmiyorum ama bende cihaz var orjinal bandrollü iki aylık istersen yardımcı olurumArkadaşlar selam. Nargile çok severim. Sigara kullanmıyorum. 1500 TL bütçe var. Bu bütçe de düzgün dumanlı, likiti güzel veren az masraflı düzgün bir elektronik sigara arıyorum. Bütçe 1500. Teşekkürler
içme kardeş (!)Arkadaşlar selam. Nargile çok severim. Sigara kullanmıyorum. 1500 TL bütçe var. Bu bütçe de düzgün dumanlı, likiti güzel veren az masraflı düzgün bir elektronik sigara arıyorum. Bütçe 1500. Teşekkürler