Arama sonuçları: *

1. Andromakhe

Amazon veya Disney'den Dizi Önerileri

The Boys 1737807731 Amazon'un en harika dizisidir.
  2. Andromakhe

Öneri Anime önerisi ve Anime/Mangalar ile ilgili sorular

Anime izliyorum ve sosyal çevrem gayet geniş herkesle de rahat rahat anlaşıp tanışabiliyorum. 1695923654 Genelleme yapmak çok yanlış.
  3. Andromakhe

Öneri Anime önerisi ve Anime/Mangalar ile ilgili sorular

Overlord Code Geass (Başyapıt) Guilty Crown Mushoku Tensei Fate Zero (Aksiyon ve kan istiyorsan tam senlik) Fate Stay Night Fate Unlimeted Blade Works 1695923329 Re: Zero 1695923341 Aklıma şimdilik bunlar geldi. 1695923413 Sen sevmiyorsun diye gelip boşverin animeyi yazman doğru bir şey değil...
  4. Andromakhe

All Of Are Dead 2. sezon tarihi belli oldu!

Keşke Koreliler sadece aşk dizisi yapmaya devam etse...
  5. Andromakhe

Öneri Anime veya film önerisi

O ağlak ana karakteri izlerken kanser olur bence Tokyo Revengers'ı sonra izlesin. 1689973203 https://myanimelist.net/animelist/Andromakhe?status=7&order=4&order2=0 Seç beğen al hocam 10 puanlık animelerin hepsi aşırı sağlamdır.
  6. Andromakhe

Anime Önerir Misiniz?

https://myanimelist.net/animelist/Andromakhe
  7. Andromakhe

Anime Önerir Misiniz?

Code geass 1668616610 Dur direkt listeyi atıyım
  8. Andromakhe

O Kız Dizisi kanal d

Gerçekten şu dizileri nasıl izleyebiliyorlar hiç anlamıyorum.
  9. Andromakhe

O Kız Dizisi kanal d

Klasik rezil Türk televizyon dizisi ne bekliyorsun ki ?? 1663833488 Ama yok kanka gidip Netflix e ceza kesmeliyiz. Sapkın olan bizim diziler değil onların dizileri.
  10. Andromakhe

Anime beni neden sarmıyor?

Yok yanlış anlama sana bir lafım yok
  11. Andromakhe

Beğenmeyebilirsiniz ama buraya gelip şu çöp bu çöp deme hakkınız yok, herkesin zevki ayrıdır en azından saygı duyun ben senin sevdiğin bayıldığın diziyi yerden yere vursam hoşuna gider mi ?
  12. Andromakhe

5.sezon 6.sezona hazırlık gibi bir şey asıl olaylar şimdi başlayacak
  13. Andromakhe

Anime izlemeye başlamak için önce başyapıt animelerden birisini izle Kimetsu no yaiba Code geass bu ikisinden birisi olabilir
  14. Andromakhe

Anime/Manga Önerisi (Hent... de olur :v)

türkanime veya telefon uygulaması var animecix diye
  15. Andromakhe

1.sezonu izle, kalanını izleme eski kalite yok. Tıpkı tokyo ghoul gibi ilk 2 sezonu çok iyi sonrası kötü
  16. Andromakhe

86 Charlotte Code Geass(kesinlikle izle hala izledğim en iyi animelerden birisi 100 e yakın anime izlemişimdir) Another Death Note Fate/Zero (3 adet filmi var animelerden sonra izle onları) Fate/Stay night Kimetsu no yaiba(başyapıt) Seishun buta yarou wa bunny girl Re:Zero Tokyo ghoul Platinum...
  17. Andromakhe

Darth Vader Vs. Dr.Strange

Vader tek atar
  18. Andromakhe

Zack Snyder's Justice League?

yeni batman filminin fragmanı güzeldi umarım filmde öyledir 1637497772 ilk çıkan justice league daha beterdi gene biraz iyi hali diyebiliriz
  19. Andromakhe

Zack Snyder's Justice League?

ilk çıkan filme göre çok daha iyi ama genel olarak marvel filmleri ile kıyaslarsak rekabet bile edemez dc hala akıllanmadı tek tek her karaktere seri yapıp sonra tek filmde birleştirmek yerine direk tek film çıkartıyorlar
  20. Andromakhe

Vikingler 6.sezon 2.Kısım nereden izlenir?

yıllar sonra ragnarı görünce duygulandım kralım be dizibox tan izliyebilirsin korsan ama yapacak bir şey yok
Geri