Anime beni neden sarmıyor?

Anime izlemeye çalışıyorum.Sarmıyo anşmecilere sordum hunterxhunter izle dediler 2. bolumde baydı.Animeye başlamak istiy0orum animeciler yardım edermisiniz.
Hikayeli Demon slayer öneririm.
Hikaye-macera My Hero academia öneriririm.
Ben my hero academia ile başlamıştım gayet güzel 5.sezonu pek sevmedim ama yine güzel bir anime.

Anime izlemeye çalışıyorum.Sarmıyo anşmecilere sordum hunterxhunter izle dediler 2. bolumde baydı.Animeye başlamak istiy0orum animeciler yardım edermisiniz.
kanka bak kesinlikle sıkılmayacağın bir anime öneriyorum hatta garanti ben de çok anime izledim ama öyle sıkılmayarak tek bir anime izledim diyebilirim akame ga kill harbiden sarıyor

kanka bak kesinlikle sıkılmayacağın bir anime öneriyorum hatta garanti ben de çok anime izledim ama öyle sıkılmayarak tek bir anime izledim diyebilirim akame ga kill harbiden sarıyor
balarım ona
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adamın yazdığına bak kız onermıstır dıyo ulan konuyla ne alaksı var.

o zaman ben asıl silahı ortaya çıkarıyorum.

Beğenmeyebilirsiniz ama buraya gelip şu çöp bu çöp deme hakkınız yok, herkesin zevki ayrıdır en azından saygı duyun ben senin sevdiğin bayıldığın diziyi yerden yere vursam hoşuna gider mi ?

Bölümler zaten 20 dakika falan 2. bölümde bayması normal, birkaç bölüm daha izlemeyi dene bence.

America cizgi filmleri daha iyi
hocam onlar biteli yıllar oldu.farklı bişeyler deniyim diyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beğenmeyebilirsiniz ama buraya gelip şu çöp bu çöp deme hakkınız yok, herkesin zevki ayrıdır en azından saygı duyun ben senin sevdiğin bayıldığın diziyi yerden yere vursam hoşuna gider mi ?
ben demedim hocam ben sadece konu açtım.

Geri