Ben ironi yaptıığını düşünüyorum. Çünkü bu sahneyi göstererek güzel diyen bir insan evladı olduğuna inanmak istemiyorum..Hocam şu gösterdiğiniz sahnelere bakacak olursak neresi güzel?
Gerçekten şu dizileri nasıl izleyebiliyorlar hiç anlamıyorum.Fakir kızı zengin erkek ohh mis kaotik ortam , duygu sömürüsü her şey var. Tam cahil türk toplumunun sevdiği onları 4 saat ekran başında tutacak bir dizi.
Murat soner bunu beğendi ve tükürdüTemizlikçi kız evin erkeğini klima çarpmasın diye örtmeye çalışırken oğlanın sevgilisi geliyor ve basıyor fırçayı
Daha sonra evin oğlanı temizlikçi kızı banyoda yarı çıplak basıyor ve sıkıştırıyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
iftira atma be özgürce paylaşım yapmak herkesin hakkıbu arkadaşın tamamen troll olduğunu düşünüp banlanmasını istiyorum yani yeter be kardeşim ya ne boş yaptın sabahtan beri
Hocam bana demediniz değil miBen ironi yaptıığını düşünüyorum. Çünkü bu sahneyi göstererek güzel diyen bir insan evladı olduğuna inanmak istemiyorum..
Siz güzel demediğinize göre diziye, üstelik bu sahneyi göstererek.. Elbette ki lafım size değil.Hocam bana demediniz değil miDiziye çok güzel diyen @Orçun Bulgurlu kardeşimiz. (biraz alınganım.)