Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Yıllardır aradığım çizgi film

Valla hocam anlatiyorum chatgptye bana gumball diyor diyorum ne alaka ozur dilerim adventure time diyor ajcjwjfnaf 1737361980 Bulduk hocam cizgi filmi :)
  2. Arda Fisher

Hocam kucukken boyle hatirliyormusum zaten herseyi tam hatirlasam foruma gerek kalmazdi. :)
  3. Arda Fisher

Hocam valla duygulandım ağlayacağım yani şimdi tum gun izleme vakti
  4. Arda Fisher

Hocam
  5. Arda Fisher

Hocam cn veya disney diye hatirliyorum bir kesinligi yok bilginin ancak forumdaki diger arkadasin ve abimde hatirliyor gozumun onunde hersey ama hicbir ad yok gercekten baska bir kanaldada olabilir 1737351464 Bir babadır bizim icin 1737351541 Vallahi sabah sabah yuzum guldu sonunda bulduk
  6. Arda Fisher

Hocam 2 tane var 2 side erkek ablalari var iste anne babalari her evden gittiginde bizimkiler kopegi ablalarini korkunc olarak goruyor cevredeki hersey korkutucu seye burunuyor hatta anne babalarida dahil dis gorunus hakkinda diyeceklerim su kambur cocuk kahverengi tulum giyiyor tulumu kafasinin...
  7. Arda Fisher

Hocam diger arkadastami ayni dusunuyor :D abime sordugumda oda hatirliyor hatta kucukken kambur kardesi taklit ederdim evde hep 1737332139 Bir yigit cikip BULDUM diyecek o an gelene kadar huzur yok bana…
  8. Arda Fisher

Malesef hocam sabah 7 de ise gidicem ama hala uyuyamadim bu diziyi bulmam lazim
  9. Arda Fisher

Hocam gizem korku turunde olan geceleri cikan bir cizgifilmdi favorimdi ama sanırım kokutucu oldugundan birden kaldirildi geceleri yayinlandigindan denk gelmemisde olabilirsiniz
  10. Arda Fisher

Yok hocam buda cok saglamdi ama bahsettigim bu degil dedigim gibi 3 d animasyona sahip doneminin saglam animasyonuna sahip bi çizgi filmdi yani cocukken boyle hatirliyordum 1737330538 Yok hocam bahsettigim cizgi film korku temasi uzerine islenmisti korkarak izlerdim valla kendimi sizofren gibi...
  11. Arda Fisher

Hocam valla hatirlamasi zor ama 2016 dan eskidir diye dusunuyorum
  12. Arda Fisher

Yok hocam buda degil malesef dedigim gibi animasyonu o doneme gore iyiydi 1737330226 Yok hocam
  13. Arda Fisher

Valla sahuru beklerken izledigimiz icin hatirlayamiyorum cok 😁 yok hocam animasyonu 3 d o doneme gore cok saglam animasyonu vardi
  14. Arda Fisher

Hocam bu detaylar tam kafamda yok ama olabilir
  15. Arda Fisher

Hocam buyuk kanal diye hatırlıyorum cn yada disneydir detay olarak cok yok bu iki erkek anne babalari gidince hayal gucuyle korkunc ve garip seyler yasiyorlar tamamen kendi kafalarinda ablalarini hep yaratik olarak goruyolar kopeklerinide bazen öyle görebiliyorlar animasyonlar o doneme gore...
  16. Arda Fisher

Baba senin kafa cok ayri yerlerde
  17. Arda Fisher

10 yil olmustur en sevdigim cizgi filmdi birden kaldirildi isminide bulamadim merakla bekliyoruz
  18. Arda Fisher

Beyler chat gptyede sordum ama nafile bulamadım Oncelikle yazim yanlislarindan dolayi ozur dileyerek anlatiyorum Cizgi filmin konusu 2 erkek kardes var anne babalari her ise gittiginde bizim bu 2 kardes evde olan olaylari ablalarini korkunc ve yaratik olarak goruyor birde kopekleri vardi...
Top Bottom