Arda Fisher
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 580
- Konu Sahibi Konu Sahibi
HocamBen burda kahverengi tulumu kambur bi çocuk görmedim ama...
HocamBen burda kahverengi tulumu kambur bi çocuk görmedim ama...
Hocam valla duygulandım ağlayacağım yani şimdi tum gun izleme vaktiBulmanıza sevindim 1 bölüm izleyesim geldi çocukluğumuzda baba işe gittiğinde kalkar tvden çizgi film açar öğlen okul saatine kadar izlerdik ulan çok özledim ya![]()
Birkaç saat sonra finalim yokmuş gibi baştan aşağı okudum hadi hayırlı olsunHocam valla duygulandım ağlayacağım yani şimdi tum gun izleme vakti
Bende cd'si vardı bulursam atarımErkek kardeşlerden biri turuncu saçlı gözlüklü beyaz tenli diğeri mor tenlimiydi ? Mor tenli zorba ve haylaz diğer turuncu kafa efendi karakterli davranışları.
Bu sadece bölümlerden biri değil mi hocam? Her bölüm böye mi bunlar ?Hocam
Hocam kucukken boyle hatirliyormusum zaten herseyi tam hatirlasam foruma gerek kalmazdi.Bu sadece bölümlerden biri değil mi hocam? Her bölüm böye mi bunlar ?
disney değildi hocam sanki ama cn olabilir
Oha düşündüm şimdi bende hatırladım bu çizgi filmi Minika go da olabilirBeyler chat gptyede sordum ama nafile bulamadım
Oncelikle yazim yanlislarindan dolayi ozur dileyerek anlatiyorum
Cizgi filmin konusu
2 erkek kardes var anne babalari her ise gittiginde bizim bu 2 kardes evde olan olaylari ablalarini korkunc ve yaratik olarak goruyor birde kopekleri vardi hatta bi kardes kendi hayal dunyalarinda hep kambur oluyordu eger bulabilirsek kafamdan buyuk bir yuk atmis oluruz![]()
Valla hocam anlatiyorum chatgptye bana gumball diyor diyorum ne alaka ozur dilerim adventure time diyor ajcjwjfnafChat gptnin Allah belasını versin bulamıyorum kendim hangi kanalda izlediğim düşündüm o kanalın cizgifilm listesinden bulmuştum
Bulduk hocam cizgi filmiOha düşündüm şimdi bende hatırladım bu çizgi filmi Minika go da olabilir
Aa bu la buJibber Jabber mı
Sonunda beHocam
Komedi diye geciyor temasiHocam