TahaCel
80+ Platinum
Dahası
şu an yazılanları hiç biri değil
Bro 10 seneyi aşkın süre düzenli olarak Disney Channel ve Cartoon Network izlerdim ama bahsettiğin tarzda bir çizgi film hiç hatırlamıyorumYok hocam bahsettigim cizgi film korku temasi uzerine islenmisti korkarak izlerdim valla kendimi sizofren gibi hissetmeye basladim aslinda oyle bi cizgi film hic olmamisti demi
Sanırım buldum. Monster buster club.b
yok değil o
Hocam gizem korku turunde olan geceleri cikan bir cizgifilmdi favorimdi ama sanırım kokutucu oldugundan birden kaldirildi geceleri yayinlandigindan denk gelmemisde olabilirsinizBro 10 seneyi aşkın süre düzenli olarak Disney Channel ve Cartoon Network izlerdim ama bahsettiğin tarzda bir çizgi film hiç hatırlamıyorum
Malesef hocam sabah 7 de ise gidicem ama hala uyuyamadim bu diziyi bulmam lazimMonster house son hakkimi kullaniyorum
Cesur korkak köpek mi ?Malesef hocam sabah 7 de ise gidicem ama hala uyuyamadim bu diziyi bulmam lazim
Sence orada iki erkek kardeş ve abla var mıCesur korkak köpek mi ?
köpek geçtiği ve korku olduğu için yazdım belki yanlış hatırlıyordur diye detaylara bakarsan benim izlediklerim 4 5 çizgi filmin birleşimi olmuş.Sence orada iki erkek kardeş ve abla var mı
Bence bu arkadaş küçükken izlediği çizgi filmlerden fazla etkilenip hepsinin birleşiminden bir rüya görmüş. Şimdi de rüyasını hatırlıyor fakat çizgi film sanıyor.köpek geçtiği ve korku olduğu için yazdım belki yanlış hatırlıyordur diye detaylara bakarsan benim izlediklerim 4 5 çizgi filmin birleşimi olmuş.