Neler Yeni

Yıllardır aradığım çizgi film

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yok hocam bahsettigim cizgi film korku temasi uzerine islenmisti korkarak izlerdim valla kendimi sizofren gibi hissetmeye basladim aslinda oyle bi cizgi film hic olmamisti demi
Bro 10 seneyi aşkın süre düzenli olarak Disney Channel ve Cartoon Network izlerdim ama bahsettiğin tarzda bir çizgi film hiç hatırlamıyorum

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI

Bro 10 seneyi aşkın süre düzenli olarak Disney Channel ve Cartoon Network izlerdim ama bahsettiğin tarzda bir çizgi film hiç hatırlamıyorum
Hocam gizem korku turunde olan geceleri cikan bir cizgifilmdi favorimdi ama sanırım kokutucu oldugundan birden kaldirildi geceleri yayinlandigindan denk gelmemisde olabilirsiniz

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
aşırı merak ettim

tranki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Raki
Monster house son hakkimi kullaniyorum

tranki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Raki
- Ghoul Kids of Freaky Town
- Spooky Kooky 3D Adventures

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emirhan
Sence orada iki erkek kardeş ve abla var mı
köpek geçtiği ve korku olduğu için yazdım belki yanlış hatırlıyordur diye detaylara bakarsan benim izlediklerim 4 5 çizgi filmin birleşimi olmuş.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
köpek geçtiği ve korku olduğu için yazdım belki yanlış hatırlıyordur diye detaylara bakarsan benim izlediklerim 4 5 çizgi filmin birleşimi olmuş.
Bence bu arkadaş küçükken izlediği çizgi filmlerden fazla etkilenip hepsinin birleşiminden bir rüya görmüş. Şimdi de rüyasını hatırlıyor fakat çizgi film sanıyor.

Top Bottom