Bencede hocam bende bayağı bir izledim hiç böyle bişe hatırlamıyorum yani en azından ismi aklıma gelmese bile hatırlayacağımı düşünüyorum.Konu sahibine tavsiyem açsın TikTok veya YouTube Orda eski çizgi filmlerin tamamını anlatan veya hatırlıyor musunuz diye anlatan kanallar var onlara hızlı bir şekilde hepsine bakması.Bence bu arkadaş küçükken izlediği çizgi filmlerden fazla etkilenip hepsinin birleşiminden bir rüya görmüş. Şimdi de rüyasını hatırlıyor fakat çizgi film sanıyor.
Hocam diger arkadastami ayni dusunuyor abime sordugumda oda hatirliyor hatta kucukken kambur kardesi taklit ederdim evde hepBence bu arkadaş küçükken izlediği çizgi filmlerden fazla etkilenip hepsinin birleşiminden bir rüya görmüş. Şimdi de rüyasını hatırlıyor fakat çizgi film sanıyor.
Bir yigit cikip BULDUM diyecek o an gelene kadar huzur yok bana…Hocam diger arkadastami ayni dusunuyor abime sordugumda oda hatirliyor hatta kucukken kambur kardesi taklit ederdim evde hep
Ana karakterlerin dış görünüşü nasıldı ordan bir detay olsun.Hocam diger arkadastami ayni dusunuyor abime sordugumda oda hatirliyor hatta kucukken kambur kardesi taklit ederdim evde hep
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir yigit cikip BULDUM diyecek o an gelene kadar huzur yok bana…
Hocam 2 tane var 2 side erkek ablalari var iste anne babalari her evden gittiginde bizimkiler kopegi ablalarini korkunc olarak goruyor cevredeki hersey korkutucu seye burunuyor hatta anne babalarida dahil dis gorunus hakkinda diyeceklerim su kambur cocuk kahverengi tulum giyiyor tulumu kafasinin cevresini kapliyorduAna karakterlerin dış görünüşü nasıldı ordan bir detay olsun.
Çok zor ya.Hocam diger arkadastami ayni dusunuyor abime sordugumda oda hatirliyor hatta kucukken kambur kardesi taklit ederdim evde hep
Abinle arkadaşından daha çok detay al bulunmaz yoksa ayrıca abin o zaman daha büyük olduğu için daha fazla detay hatırlıyordur.Hocam diger arkadastami ayni dusunuyor abime sordugumda oda hatirliyor hatta kucukken kambur kardesi taklit ederdim evde hep
Aynı ben.Yemek yiyecektim işi gücü bıraktım şu konuyu takip ediyorum.
ordaki adam ve kadından çok korkuyordum ben konudan bağımsızCesur korkak köpek mi ?
Jibber Jabber mıBeyler chat gptyede sordum ama nafile bulamadım
Oncelikle yazim yanlislarindan dolayi ozur dileyerek anlatiyorum
Cizgi filmin konusu
2 erkek kardes var anne babalari her ise gittiginde bizim bu 2 kardes evde olan olaylari ablalarini korkunc ve yaratik olarak goruyor birde kopekleri vardi hatta bi kardes kendi hayal dunyalarinda hep kambur oluyordu eger bulabilirsek kafamdan buyuk bir yuk atmis oluruz
Hocam cn veya disney diye hatirliyorum bir kesinligi yok bilginin ancak forumdaki diger arkadasin ve abimde hatirliyor gozumun onunde hersey ama hicbir ad yok gercekten baska bir kanaldada olabilirDostum old school cn izleyicisiyim böyle bir çizgi film hiç olmadı. Disneyde de böyle bir içeriği yayınlayacaklarını hiç sanmıyorum.
Bir babadır bizim icinJibber Jabber mı
Vallahi sabah sabah yuzum guldu sonunda buldukJibber jabbermi
Ben burda kahverengi tulumu kambur bi çocuk görmedim ama...Hocam cn veya disney diye hatirliyorum bir kesinligi yok bilginin ancak forumdaki diger arkadasin ve abimde hatirliyor gozumun onunde hersey ama hicbir ad yok gercekten baska bir kanaldada olabilir
Bir babadır bizim icin
Vallahi sabah sabah yuzum guldu sonunda bulduk