Neler Yeni

Yıllardır aradığım çizgi film

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
EmreE
Bulun artık bende çok merak ettim

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emirhan
Bence bu arkadaş küçükken izlediği çizgi filmlerden fazla etkilenip hepsinin birleşiminden bir rüya görmüş. Şimdi de rüyasını hatırlıyor fakat çizgi film sanıyor.
Bencede hocam bende bayağı bir izledim hiç böyle bişe hatırlamıyorum yani en azından ismi aklıma gelmese bile hatırlayacağımı düşünüyorum.Konu sahibine tavsiyem açsın TikTok veya YouTube Orda eski çizgi filmlerin tamamını anlatan veya hatırlıyor musunuz diye anlatan kanallar var onlara hızlı bir şekilde hepsine bakması.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Bence bu arkadaş küçükken izlediği çizgi filmlerden fazla etkilenip hepsinin birleşiminden bir rüya görmüş. Şimdi de rüyasını hatırlıyor fakat çizgi film sanıyor.
Hocam diger arkadastami ayni dusunuyor :D abime sordugumda oda hatirliyor hatta kucukken kambur kardesi taklit ederdim evde hep
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam diger arkadastami ayni dusunuyor :D abime sordugumda oda hatirliyor hatta kucukken kambur kardesi taklit ederdim evde hep
Bir yigit cikip BULDUM diyecek o an gelene kadar huzur yok bana…

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emirhan

Ana karakterlerin dış görünüşü nasıldı ordan bir detay olsun.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Ana karakterlerin dış görünüşü nasıldı ordan bir detay olsun.
Hocam 2 tane var 2 side erkek ablalari var iste anne babalari her evden gittiginde bizimkiler kopegi ablalarini korkunc olarak goruyor cevredeki hersey korkutucu seye burunuyor hatta anne babalarida dahil dis gorunus hakkinda diyeceklerim su kambur cocuk kahverengi tulum giyiyor tulumu kafasinin cevresini kapliyordu

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emirhan

Çok zor ya.

Abinle arkadaşından daha çok detay al bulunmaz yoksa ayrıca abin o zaman daha büyük olduğu için daha fazla detay hatırlıyordur.

Ekler

• IMG_2712.jpeg
    IMG_2712.jpeg
    17.9 KB · Hit: 18

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yemek yiyecektim işi gücü bıraktım şu konuyu takip ediyorum.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,547
İsim
Sarp Yılmaz

dnzz

80+
Beyler chat gptyede sordum ama nafile bulamadım
Oncelikle yazim yanlislarindan dolayi ozur dileyerek anlatiyorum

Cizgi filmin konusu
2 erkek kardes var anne babalari her ise gittiginde bizim bu 2 kardes evde olan olaylari ablalarini korkunc ve yaratik olarak goruyor birde kopekleri vardi hatta bi kardes kendi hayal dunyalarinda hep kambur oluyordu eger bulabilirsek kafamdan buyuk bir yuk atmis oluruz 😔
Jibber Jabber mı

Ekler

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    49.3 KB · Hit: 56

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dostum old school cn izleyicisiyim böyle bir çizgi film hiç olmadı. Disneyde de böyle bir içeriği yayınlayacaklarını hiç sanmıyorum.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Dostum old school cn izleyicisiyim böyle bir çizgi film hiç olmadı. Disneyde de böyle bir içeriği yayınlayacaklarını hiç sanmıyorum.
Hocam cn veya disney diye hatirliyorum bir kesinligi yok bilginin ancak forumdaki diger arkadasin ve abimde hatirliyor gozumun onunde hersey ama hicbir ad yok gercekten baska bir kanaldada olabilir

Jibber Jabber mı
Bir babadır bizim icin

Jibber jabbermi
Vallahi sabah sabah yuzum guldu sonunda bulduk

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Enes
Hocam cn veya disney diye hatirliyorum bir kesinligi yok bilginin ancak forumdaki diger arkadasin ve abimde hatirliyor gozumun onunde hersey ama hicbir ad yok gercekten baska bir kanaldada olabilir

Bir babadır bizim icin

Vallahi sabah sabah yuzum guldu sonunda bulduk
Ben burda kahverengi tulumu kambur bi çocuk görmedim ama...

Top Bottom