Arama sonuçları: *

1. ArdaM

Spiderman izleme sırası

Sonrasında ilk üçlemeyi izleyeceksen olur. Farklı evrenlerde geçtiği için bir zaman sıralaması yok, sadece çıkış sırası öyle. 1641063466 Tabii ki ama arkadaş Spider-Man filmlerinin sırasını sorduğu için bahsetmedim.
  2. ArdaM

Spiderman izleme sırası

Raimi üçlemesi (Tobey Maguire); Spider-Man 1, Spider-Man 2, Spider-Man 3; Andrew Garfield'ın The Amazing Spider-Man 1 ve 2'si; MCU Tom Holland Spiderman: Homecoming, Spiderman: Far From Home, Spiderman: No Way Home Spider-Man: Into the Spider-Verse'ü istediğin zaman izleyebilirsin, diğerleriyle...
  3. ArdaM

No Way Home SPOILERLI İnceleme

Lizard'dan bahsediyorum 🤣 Sandman zaten normalde de insana dönmediği için fark edilmiyor bile, replikleri de gayet iyiydi. Ama Lizard'ı replik bağlamında da sadece en son insan olması bağlamında da beğenmedim.
  4. ArdaM

Ya, hiç bakmadım ama bana da öyle gelmişti. Keşke o olmasaydı da diğer goblin bile olsa daha iyi olurdu.
  5. ArdaM

Strange vs. Peter sahnelerinde Strange'in CGI özellikle uçtuğu sahnelerde çok kötüydü bence. Harry Potter'daki süpürge sahneleri gibiydi, green screen olduğu çok belliydi hiç gerçekçi durmadı ama belki bana öyle gelmiştir. Bir de Lizard. Hiçbir işlevi olmadığı gibi insana da sadece en sonda...
  6. ArdaM

Spiderman No Way Home izlemek için hangi filmleri izlemeliyim?

Filmi dün izledim. Loki izlemene gerek yok. Spider-Man 1-2-3, TASM 1-2, Spider-Man Homecoming ve Far From Home izlediysen yeterli olacaktır. Bir de Doctor Strange'i izleyebilirsin, ayrıca filmin 1 post credit 1 after credit sahnesi var, hemen çıkmayın. After credit olan Doctor Strange...
  7. ArdaM

Spider-Man: No Way Home'u Nerden İzleyebilirim?

Netflix'e hemen gelmez. Film İngiltere'de yarın çıkıyor, ilk kayıtları yarın görebilirsin. Haftaya falan düzgün ve Türkçe/altyazılı sinema kayıtları düşer internete, öyle izlersin.
  8. ArdaM

[SPOILER] Spider-Man: No Way Home Soundtrack'i Sızdı!

17 Aralık'ta vizyona girecek ve çoklu evrenleri işleyecek yeni Spider-Man filmi No Way Home'un müzikleri olduğu iddia edilen 22 ses dosyası birkaç saat önce sızdı. Müziklerin 100% gerçek olduğunu düşünüyorum lakin aşağıya koyduğum fotoğraftaki parçalaların isimlerinin doğruluğu hakkında bir...
  9. ArdaM

Okçu Yenilmez'in adı ne ?

10. ArdaM

Okçu Yenilmez'in adı ne ?

Hulk :cool: (!)
  11. ArdaM

Esrarengiz kasaba 3.sezon yada yeni film söylentileri ?

Mantıken çıkması lazım, yarım kalan bir hikayesi var, bir sürü gizemi, teorileri, büyük bir kitlesi var. Aşırı reyting alır ve uzamaya müsait bir dizi.
  12. ArdaM

Esrarengiz kasaba 3.sezon yada yeni film söylentileri ?

Yapma ya? Kaynak?
  13. ArdaM

Netflix Dizi Önerisi

Sherlock bitirdim kesinlikle tavsiye ederim. Prison break başladım o da güzele benziyor.
Top Bottom