Arama sonuçları: *

1. B

Ölmeden izle dediğiniz Anime önerileri

ragna crimson bakabilirsin
  2. B

ikisinde birkaç bölüm izleyip bırakmıştım çok hoşuma gitmemişti ama şuan gidebilir code geası izlemek için 2kere başladım ilerledikçe çok hoşuma gitti şuan top5 de olur benim için
  3. B

aklıma gelenleri şimdilik yazdım kafana takılanları sorabilirsin
  4. B

code geass,hell paradise,bleach, dragon ball(ilk sezon biraz eski iadere edersen sıkıntı yok),black clover,demon slayer,jujutsu kaisen,attack on titan,one piece,naruto aklıma geldikçe eklerim
  5. B

Anime önerisi yapar mısınız

bleach,code geass,dargon ball ilk bölümleri eski olduğu için kötü kalitede,demon slayer,jujutsu kaisen,hunterxhunter,naruto,akame ga kill,owari no seraph,death note,evangelion,hell paradise,vinland saga,berserk,fmab
  6. B

🎬 En sevdiğiniz filmleri ve idolünüzü yazın! (+Anket) ✨️

Star Wars , Fast And Furious(ilk 5) ,Lotr başka aklıma gelmedi düzenlerim
  7. B

Öneri Anime önerisi ve Anime/Mangalar ile ilgili sorular

code geass öneririm uzun zaman sonra izlediğim en iyi animeydi top 3ümde yer alır rahat
  8. B

Kısa/Saracak Anime önerisi

bende dram animesi izlemezdim full savaş animesi izlerdim ama çok sardı bu
  9. B

dramda var knk dur tam bakayım dram askeri bilim kurgu savaş mecha aksiyon süper güç
  10. B

knk code geas izlemediysen öneririm dün bititrdim çok hoş animeydi savaş mecha özel güçler fln var 2 sezon 50 bölüm toplam hell paradise da güzel bence yeni çıktı
  11. B

Öneri Anime veya film önerisi

bleach yeni sezon çıktı bölümler geliyor code geas izliyorum şuan benim hoşuma gitti baya
  12. B

Star Wars izlenir mi?

değer kesinlikle clone wars izlemedim ama mando ve obi wan çok güzel dizilerdi
Top Bottom