Neler Yeni

Öneri Anime veya film önerisi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,542
İsim
Olcay akbulut
hocamlar şimdi izlemek için film arıyorum anime de olur hatta anime olursa daha iyi olur kafa dağıtmak için istiyorum çok hüzünlü veya strese sokacak bi şey olmasın lütfen.

yakşamalr

anime önerecek arkadaşlar ecchi mi oluyor bilmiyorum o tür sapık animeler olmasın lütfen çizimi kaliteli olursa iyi olur

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Death Note kesinlikle.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Charlotte izle, biraz yavaş başlar ama kaliteli

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Kaan
hocamlar şimdi izlemek için film arıyorum anime de olur hatta anime olursa daha iyi olur kafa dağıtmak için istiyorum çok hüzünlü veya strese sokacak bi şey olmasın lütfen.

yakşamalr

anime önerecek arkadaşlar ecchi mi oluyor bilmiyorum o tür sapık animeler olmasın lütfen çizimi kaliteli olursa iyi olur
HxH

Alemdaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Görkem Türkgüven

yakşamalr

Teen wolf izlediysen filmide çıktı

Seira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
SUDE
İlgilendiği Kategoriler
Teknolojik Aletler.
Çok Eğlenceli Ayrıca Sevimli bir anime herkes korkarak yaklaşsada kavga , gizem , Çekişmeli , romantik Ayrıca diğer animelerden farklı olması daha eğlenceli yapıyor Anime : Beastars

Komedi , Savaş , Gizemli Gerçekten Sevimli çizimleri olan The Seven Deadly sinsice önermeler olmaz ♡

Eğlenceli her bölümde farklı hikaye olmasıyla gerçekten sıkılmadan izleyebileceğiniz gizemli büyülü savaş ve rekabet olan Anime ismi : Blue Exorcist Gerçekten fena değil ☆

BabaVoss7

80+ Silver
Vinland saga

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,542
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler Fantastic mr fox izledim yarın bakarım artık bunlara

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batu

yakşamalr

bleach yeni sezon çıktı bölümler geliyor code geas izliyorum şuan benim hoşuma gitti baya

Top Bottom