Öneri Anime veya film önerisi

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,601
hocamlar şimdi izlemek için film arıyorum anime de olur hatta anime olursa daha iyi olur kafa dağıtmak için istiyorum çok hüzünlü veya strese sokacak bi şey olmasın lütfen.

yakşamalr

anime önerecek arkadaşlar ecchi mi oluyor bilmiyorum o tür sapık animeler olmasın lütfen çizimi kaliteli olursa iyi olur

Death Note kesinlikle.

Charlotte izle, biraz yavaş başlar ama kaliteli

hocamlar şimdi izlemek için film arıyorum anime de olur hatta anime olursa daha iyi olur kafa dağıtmak için istiyorum çok hüzünlü veya strese sokacak bi şey olmasın lütfen.

yakşamalr

anime önerecek arkadaşlar ecchi mi oluyor bilmiyorum o tür sapık animeler olmasın lütfen çizimi kaliteli olursa iyi olur
HxH

yakşamalr

Teen wolf izlediysen filmide çıktı

Çok Eğlenceli Ayrıca Sevimli bir anime herkes korkarak yaklaşsada kavga , gizem , Çekişmeli , romantik Ayrıca diğer animelerden farklı olması daha eğlenceli yapıyor Anime : Beastars

Komedi , Savaş , Gizemli Gerçekten Sevimli çizimleri olan The Seven Deadly sinsice önermeler olmaz ♡

Eğlenceli her bölümde farklı hikaye olmasıyla gerçekten sıkılmadan izleyebileceğiniz gizemli büyülü savaş ve rekabet olan Anime ismi : Blue Exorcist Gerçekten fena değil ☆

Vinland saga

teşekkürler Fantastic mr fox izledim yarın bakarım artık bunlara

One punch man izle keyfine bak.

yakşamalr

bleach yeni sezon çıktı bölümler geliyor code geas izliyorum şuan benim hoşuma gitti baya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,476
Üyeler
184,170
Son üye
ftsasmaz
Geri