Neler Yeni

Ölmeden izle dediğiniz Anime önerileri

Merhaba dostlar,
Anime önerilerinizi bekliyorum. Şuan HxH ve Madoka magica, Little witch academia bitirdim. Fantastik animeler hoşuma gidiyor. Komedi dram hoşuma gidiyor.

GGII

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
deniz korkmaz
Sousou no Frieren
86
No game no life
Bide belki seversin diye Kusuriya no Hitorigoto
İstersen dahada söylerim.

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batu
code geass,hell paradise,bleach, dragon ball(ilk sezon biraz eski iadere edersen sıkıntı yok),black clover,demon slayer,jujutsu kaisen,attack on titan,one piece,naruto aklıma geldikçe eklerim

Son düzenleme:

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,623
İsim
Emre siyah
tokyo ghoul (mangasını okursan mangası daha iyi ama animesi de güzel sayılabilir.)
Bleach
Glepnir
Reincarnated as a slime (isekailerin babalarından)
Kaiju no 8 ( çok yeni çizimleri falan inanilmaz bir anime)
Heavenly delusion (Hikayesi çok garip çerezlik anime)
Fire force ( Şahsi favorilerimden biri)
Tsukimichi moonlit fantasy (isekai animesi yine güçlü bir ana karakter var türünün başarılı örneklerinden)
Another (gerilim diye geçiyor kan vahşet içeriyor)
Black Clover ( ana karakter başta sinir bozucu zamanla alışıyorsun)
daha bir çok küçük çerezlik anime var şimdilik bunlar güzel animeler diyebilirim.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,808
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Attack on titan
Steins gate
Kage no Jitsuryokusha
Death note
Re:zero kara hajimeru iseka seikatsu
Code geas
Youjo senki
Kuroko no basketball

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batu
code geass,hell paradise,bleach, dragon ball(ilk sezon biraz eski iadere edersen sıkıntı yok),black clover,demon slayer,jujutsu kaisen,attack on titan,one piece,naruto aklıma geldikçe eklerim
aklıma gelenleri şimdilik yazdım kafana takılanları sorabilirsin

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
One piece. Zaten ölene kadar anca biter.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Mehmetcan
Merhaba dostlar,
Anime önerilerinizi bekliyorum. Şuan HxH ve Madoka magica, Little witch academia bitirdim. Fantastik animeler hoşuma gidiyor. Komedi dram hoşuma gidiyor.
1-Chainsaw man

(Çizimi baya farklı gelecektir başta ama Aşırı saracak ilerledikçe ve Hem Komik Hem'de Dram Top seviyelerden şahsen)

2-Solo Leveling

(Müq anime Zaten Anlatmaya gerek yok izle geç)

3-Mushoku Tensei

(Aksiyon + Aşırı Yoğun Ecchi + Komedi Karışımı Güzel konulu bir Anime izlenir)

4-Tokyo Ghoul

(1'ci sezon Müq 2 Sezon eh idare eder ama 3 ve 4'cü sezonu izlemedim Kimse beğenmemiş animeyi çöp etmişler ilk 2'seson izlenir geri'ye kalan 3 ve 4'cü sezonu manga'dan okunup bitirilir)

5-Wind Breaker

(Çok gaza getiren yeri geldiğin'de güldüren yeri geldiğinde hafiften üzen bir anime)

6-Kaiju NO 8

(Eğer ana karakterin Yakışıklı ve sexy olaması'nı umursamıyorsan Fark etmez diyorsan İzlenebilecek Çerezlik anime)

Not: bunlar ne yeni Çıkan çerezlik animeler'dir tabi Sadece yukar'da bize söyledigin animeleri izlediğini varsayıyorum o yüzden gelismen ve Alt yazı hızına yetişmen için başta çerezlik animeler önerdim

Eğer hiç Old Leğene animelerden birini izlemesiysen Naruto'dan başlamanı tavsiye ederim (Eğer Filler'lardam sıkılıyorsan Filler Bölümleri atla Yoksa sıkılabilirsin internette Filler'ların olmadığı liste halini bulabilirsin)
Mesaj otomatik birleştirildi:

One piece. Zaten ölene kadar anca biter.
Hocam Yazık Arkadaşı One Pice başlatmayın Hayatına yazık olur hayır Harcadığı zaman bir yana
Şahsen One Pice O kadar zaman harcamaya değecek kalite'de bir anime değil

Yani tamam iyi hoş bazı karakterin hikayeleri Yaşadıkları şeyler yani kısaca gelişimi iyi ama Sürekli Aynı şeyler oluyor Anime sürekli kendini tekrarlıyor adamlar yapacak adam akıllı yeni konu bulamıyor sırf çok izlendiği için Tekrarlıyorlar

Son düzenleme:

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batu
Konosuba ve Angel beats nasıl tavsiye eder misin?
ikisinde birkaç bölüm izleyip bırakmıştım çok hoşuma gitmemişti ama şuan gidebilir code geası izlemek için 2kere başladım ilerledikçe çok hoşuma gitti şuan top5 de olur benim için

Top Bottom