ASDASDASD12345
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 13
- İsim
- Can
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben melekli tanrılı büyülü savaşlı animeleri seviyorum. Şimdi Angel beats izleyeceğim.1-Chainsaw man
(Çizimi baya farklı gelecektir başta ama Aşırı saracak ilerledikçe ve Hem Komik Hem'de Dram Top seviyelerden şahsen)
2-Solo Leveling
(Müq anime Zaten Anlatmaya gerek yok izle geç)
3-Mushoku Tensei
(Aksiyon + Aşırı Yoğun Ecchi + Komedi Karışımı Güzel konulu bir Anime izlenir)
4-Tokyo Ghoul
(1'ci sezon Müq 2 Sezon eh idare eder ama 3 ve 4'cü sezonu izlemedim Kimse beğenmemiş animeyi çöp etmişler ilk 2'seson izlenir geri'ye kalan 3 ve 4'cü sezonu manga'dan okunup bitirilir)
5-Wind Breaker
(Çok gaza getiren yeri geldiğin'de güldüren yeri geldiğinde hafiften üzen bir anime)
6-Kaiju NO 8
(Eğer ana karakterin Yakışıklı ve sexy olaması'nı umursamıyorsan Fark etmez diyorsan İzlenebilecek Çerezlik anime)
Not: bunlar ne yeni Çıkan çerezlik animeler'dir tabi Sadece yukar'da bize söyledigin animeleri izlediğini varsayıyorum o yüzden gelismen ve Alt yazı hızına yetişmen için başta çerezlik animeler önerdim
Eğer hiç Old Leğene animelerden birini izlemesiysen Naruto'dan başlamanı tavsiye ederim (Eğer Filler'lardam sıkılıyorsan Filler Bölümleri atla Yoksa sıkılabilirsin internette Filler'ların olmadığı liste halini bulabilirsin)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Yazık Arkadaşı One Pice başlatmayın Hayatına yazık olur hayır Harcadığı zaman bir yana
Şahsen One Pice O kadar zaman harcamaya değecek kalite'de bir anime değil
Yani tamam iyi hoş bazı karakterin hikayeleri Yaşadıkları şeyler yani kısaca gelişimi iyi ama Sürekli Aynı şeyler oluyor Anime sürekli kendini tekrarlıyor adamlar yapacak adam akıllı yeni konu bulamıyor sırf çok izlendiği için Tekrarlıyorlar
Not: izleyemedim donuyor.
Son düzenleme: