Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

Öneri FİLM - DİZİ ONERİSİ ??

From The Haunting Of Hill House Them Gerilim korku temalı dizi seviyorsan izle şu üçünü sonra teşekkür edersin
  2. Dontaçhi

Kıyamet Sonrası Film Önerisi

Post apocalyptic tarzı filimler arıyorsanız şu listeye bakabilirsiniz ; https://movieweb.com/best-apocalyptic-movies/ Eğer zombi bazında film arıyorsanız da şu listeye bakabilirsiniz ; https://movieweb.com/best-zombie-movies-all-time/
  3. Dontaçhi

FİLM/DİZİ ÖNERİSİ...

11.22.63 The Good Place Reacher The Haunting of Hill House The Order Scream What We Do in The Shadows B99 Himym Upload Lost The Witcher
  4. Dontaçhi

Cips Yerken Film Önerisi

IT ve IT 2
  5. Dontaçhi

Film / Dizi önerisi?

Dizi olarak How i met your mother The haunting of hill house Santa clarita diet
  6. Dontaçhi

Filmi Bulmama Yardım Edinnn

Kaba, Agresif dilden raporladım. Olayları at gözüyle bakan adamlarla tartışmayı sevmiyorum tartışmayı burada bırakıyorum. Ben ne diyorum sen ne diyorsun.. Eşit şartlarda hakaret yemeden tartışamıyoruz. İyi Forumlar hocam.
  7. Dontaçhi

Onu bunu boşver de Konuşanlar izle la cko komik
  8. Dontaçhi

Sana ne olacak hocam. Ayrı yazılır. Benim attığım reaksiyondan da sana ne hocam o zaman böyle saçma bir mantık mı var? :D? Canım like yerine Haha atmak istedi belki de. Madem yapıyorsunuz bir şey arkasında durun. "Ben yaptım kime ne" felsefesi hiçbir işe yaramaz. O zaman açıkça belirtin...
  9. Dontaçhi

Ya dramayı falan boşver de Recep İvedik izle güzel seri
  10. Dontaçhi

Adam bulmak istediği filmi anlatmış film hakkında zerre fikrin olmadığı halde yorum kasmak için saçma sapan alakasız bişey yazmışsın ona "haha" attım.
  11. Dontaçhi

Netflix dizi önerisi alabilir miyim?

The order Santa Clarita Diet How i Met Your Mother The haunting of hill house Scream 13 reasons why (ilk sezonu izlemen kâfi.) The Good Place I Am Not Okay With This October Faction
  12. Dontaçhi

Film Önerisi Yapabilir Misiniz?

IT öneririm.
  13. Dontaçhi

Film/Dizi Önerisi İstiyorum

How i met your mother.
  14. Dontaçhi

Anlattığım animenin ismi nedir?

HENTAI MI HENTAI HERŞEYDEN ÖNEMLİDİR EVLAT.
  15. Dontaçhi

Anime ve Manga Terimler Sözlüğü

Uzun zamandır Senpai'nin ne demek olduğunu öğrenmek istiyordum ama araştırmak için ellerim klavyeye bile gitmiyordu. Senpai'nin anlamını okudum sadece hepsini işsiz gibi okumadım affet ab
  16. Dontaçhi

Öneri Kaliteli Anime Önerileri (Part 1)

Aga anime kızları gerçek btw. Ama kırmızı haplarımı içince kayboluyorlar 😔
  17. Dontaçhi

Türkçe Anime izlenecek Site önerisi

Hocam videonun altında bulunan bu kısımda Gdrive çok fazla açıldığından kullanılmıyor diğer farklı yayıncı platformlardan izleyebilirsiniz.
  18. Dontaçhi

Türkçe Anime izlenecek Site önerisi

Gelsananelernelerizleticem.com ---------------- turkanime.net Var hocam Türkçe anime yazınca direk ilk çıkan siteden izleyebilirsin gibi
  19. Dontaçhi

Anime çizgi film midir?

zaten çizgi film aksini iddia eden mi var?
  20. Dontaçhi

The last of us dizisinin çekimleri 5 Temmuz itibariyle başladı

Hayırlısı bakalım. Umarım beklentileri karşılayacak bir dizi olur
Geri