🃏JOKER🃏
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 40,879
bu ne yaonu izledim sen kral şakir korsanlar diyarı izle çok iyi şarkısı var rap EYVAH CANAVAR TAHSİN GELİYOR ALTIN TOPUMUZU FIIRRLATTT
bu ne yaonu izledim sen kral şakir korsanlar diyarı izle çok iyi şarkısı var rap EYVAH CANAVAR TAHSİN GELİYOR ALTIN TOPUMUZU FIIRRLATTT
KALKANI DÜŞSÜN, ULTRA MEGA BOMBASTİK FÜZEMİZZZ VAAARRRRRbu ne ya
Onu bunu boşver de Konuşanlar izle la cko komikonu bunu boşverin de death note izleyin
46 kişi beğenmiş film kötüonu bunu boşverin de death note izleyin
kıt beynini git geliştir öneride bulunmak yasak mıSana ne olacak hocam. Ayrı yazılır.
Benim attığım reaksiyondan da sana ne hocam o zaman böyle saçma bir mantık mı var?? Canım like yerine Haha atmak istedi belki de.
Madem yapıyorsunuz bir şey arkasında durun. "Ben yaptım kime ne" felsefesi hiçbir işe yaramaz.
O zaman açıkça belirtin bunu. Adamın bir saat yazdığı paragrafı hiçe sayıp "onu bunu boşverin de death note izleyin" dedikten sonra bu yaptığınız saçma hareketi daha saçma bir şekilde savunmayın lütfen.
İyi Forumlar.
Kaba, Agresif dilden raporladım.kıt beynini git geliştir öneride bulunmak yasak mı
MATRİX SADECE İLK FİLMİ GÜZEL SEN BUNU İZLE
komik olmamasına gülüyorumgüldür güldür ün neresine gülüyorsun merak ediyorum
hadi canımMATRİX SADECE İLK FİLMİ GÜZEL SEN BUNU İZLE
komik olmamasına gülüyorum
Baya iyi şarkıhadi canım
aynen haklısınızKaba, Agresif dilden raporladım.
Olayları at gözüyle bakan adamlarla tartışmayı sevmiyorum tartışmayı burada bırakıyorum. Ben ne diyorum sen ne diyorsun.. Eşit şartlarda hakaret yemeden tartışamıyoruz.
İyi Forumlar hocam.