Film / Dizi önerisi?

El caminoyumu diyorsun :) sadece onu izledim
E sen madem Breaking Bad'e bu kadar bayıldın, Better Call Saul'u neden izlemedin? O da Breaking Bad kalitesinde. Hatta öncesini anlattığı için bayağı merak uyandırıcı. Gustavo Fring, Mike ve diğer karakterlerin öncesinde ne yaptıklarına değiniyor.

1917
Captain Philips
My name
Social Network
Catch me if you can
28 Days After
Normal People
You
Shutter Island
Dark
11.22.63
12 Strong
Shershaah

Dizi olarak
How i met your mother
The haunting of hill house
Santa clarita diet

E sen madem Breaking Bad'e bu kadar bayıldın? Better Call Saul'u neden izlemedin? O da Breaking Bad kalitesinde. Hatta öncesini anlattığı için bayağı merak uyandırıcı. Gustavo Fring, Mike ve diğer karakterlerin öncesinde ne yaptıklarına değiniyor.
Better call saul u izledim biliyorum.

-Dizi-
-Türk
Ezel,Kurtlar Vadisi,Şahsiyet
-Yabancı
Better Call Saul,Breaking Bad,La Casa De Papel,Lucifer,Vikings,Prison Break,Marianne(korku),Locke And Key,Ragnarok,Lost,The Walking Dead,Stranger Things,Sherlock,Game Of Thrones,Friends,Rick And Morty,The Witcher,Outlander,Dark,Narcos,Black Mirror,Chernobyl
-Film-
-Yabancı
Zindan Adası,Yıldızlararası,Esaretin Bedeli,Başlangıç,Dövüş Klübü,Hayat Güzeldir,Forrest Gump,Yeşil Yol,Cesur Yürek,Gladyatör,Akıl Oyunları,Piyanist,Léon Sevginin Gücü
-Seri Filmler-
Marvel Film Serileri,Baba,Geleceğe Dönüş,Yüzüklerin Efendisi,Matrix,Harry Potter,Karayip Korsanları,Hızlı ve Öfkeli,Batman,James Bond,Superman,Açlık Oyunları,Maymunlar Cehennemi,Terminatör,Matrix,Alaca Karanlık,Hobbit,Narnia Günlükleri,Sherlock Holmes

Daha çok var aslında ama bunlar aklıma gelenler.
İzlediklerin vardır illa ki ama hepsi güzel.

Geri