Nirvana
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,149
Film Olarakta Can Dostum Kapak resminde tekerlekli sandalyede yaşlı bir adam ve siyahi bir adam yer alıyor.Film / Dizi önerisi?
Film Olarakta Can Dostum Kapak resminde tekerlekli sandalyede yaşlı bir adam ve siyahi bir adam yer alıyor.Film / Dizi önerisi?
Breaking Bad'in diğer dizisini ve filmini izledin mi peki?Breaking Bad Hayatımın en iyi dizisi cidden izlemelisin, izlemekten uyku uyumadım gerçekten en beğendizim dizidir. Etki edecektir.
El caminoyumu diyorsunBreaking Bad'in diğer dizisini ve filmini izledin mi peki?
E sen madem Breaking Bad'e bu kadar bayıldın, Better Call Saul'u neden izlemedin? O da Breaking Bad kalitesinde. Hatta öncesini anlattığı için bayağı merak uyandırıcı. Gustavo Fring, Mike ve diğer karakterlerin öncesinde ne yaptıklarına değiniyor.El caminoyumu diyorsunsadece onu izledim
Better call saul u izledim biliyorum.E sen madem Breaking Bad'e bu kadar bayıldın? Better Call Saul'u neden izlemedin? O da Breaking Bad kalitesinde. Hatta öncesini anlattığı için bayağı merak uyandırıcı. Gustavo Fring, Mike ve diğer karakterlerin öncesinde ne yaptıklarına değiniyor.
E sadece El camino'yu izledim neden dedin çocuğum iki saattir izle diye ikna etmeye çalışıyom ofBetter call saul u izledim biliyorum.
nerden biliyim sadece o aklıma geldi bitireli çok oldu onu hatırlayamadımE sadece El camino'yu izledim neden dedin çocuğum iki saattir izle diye ikna etmeye çalışıyom of
Yerli olarak Diğer Yarım (Aile/Komedi)Film / Dizi önerisi?
Ben sevdim.Bu film sürekli dikkatimi çekiyor. Siyah beyaz kafalı bir kız yüzünden. İzlemeye değer mi, o kızın özelliği ne, konu ne, epic mi?