Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

TLC'de Final Fantasy???

Sa Beyler İzlicek ne var diye TV'de gezerken TLC'de Final Fantasy gördüm ve filmi olduğunu bilmiyordum sadece oyun sanıyordum her neyse aklıma türü takıldı'da şimdi bu tam olarak ne oluyor yani nasıl desem Film desem bilgisayar yapımı vs. yani film değil animasyon desem daha çok oyun gibi...
  2. KaptanMC

Deadpool & Wolverine filmi Türkçe dublaj nerede izlenir? (bet reklamsız)

Açıkçası bedavaya şuan Türkçe dublaj HD görütü ve sese sahip olan Reklamsız bulamazsın
  3. KaptanMC

Yabanci Dizi önerisi

Ya zaten Rick and morty'i sadece çok popüler olduğu için yazdım yoksa bencede izlenmez. -Ama bence The Flash izle derim biliyorum DC pek izlenmez ama adamların yapmış olduğu en iyi dizi hatta o kadar iyiki 9-10 sezon mu ne yani he 6'cı sezondan sonrası pek sevilmedi TWD gibi bozuyo buda biraz...
  4. KaptanMC

Yabanci Dizi önerisi

Ya aslında o kısaltmasını yazmış The Last Of Us demek istemiş illa duymuşsundur
  5. KaptanMC

Yabanci Dizi önerisi

-Game Of Thrones -The Boys (Kara mizah seviyorsan bire bir) -Rick and Mort (En popüler yetişkin Animasyon dizisi) -The Flash (DC süper kahraman Dizisi) -Shrelock (Gizem-Dedektiflik vs. Seviyosan) Açıkçası normalde çok fazla dizi ve film izleyen biriydim bı ton dizi önerirdim ama yaklaşık...
Top Bottom