Açılımını okuduktan sonra anımsadım the walking dead için biri bana twd izledin mi diye sorsa izlemedim dicem o kadar kisaltmaya uzağımYa aslında o kısaltmasını yazmış The Last Of Us demek istemiş illa duymuşsundur
TeşekkürlerMoon knight (kesin izle)
Viking valhalla
The Boys (kesin izle)
The last of us
Fallout
Star wars bir türlü sevemedim küçükken arkadaşlarım çatır çutur star wars izleyip oyuncak kılıç falan alırken ben ben10 ( namı diğer benten) için dedemle kumanda savaşı yapıyordumStar wars severim dersen ayrıca onu da önerebilirim.
The boys izleyin hocam çok iyi dizi.İzlediğim diziler
Lost
prison break
The walking dead yan dizileri dahil
Breaking bad
En çok lost ve the walking tarzi diziler seviyorum illa bunlara benzeyecek dizi istemiyorum en az izlediğim diziler kadar iyi dizi önerisi varsa alırım
İzledim zaten ek olarak better call saul'da izledim yazmayı unutmuşumBreaking Bad izleyip de Better Call Saul izlememiş adama Breaking Bad izledi demem
Ya zaten Rick and morty'i sadece çok popüler olduğu için yazdım yoksa bencede izlenmez.İzledim
Mesaj otomatik birleştirildi:
3. Sezonda güzel negana kadar garanti izlemelisin bence negandan sonrasida senin kararin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerdiklerini listeme olduğu gibi ekledim belki rick and mort ve the flash izlemeyebilirim diğer diziler ilgimi çekiyor önerin için teşekkürler