Hangi diziyi izlemeliyim dizi önerisi

ilbeyy6

80+
Reaksiyon skoru
45
arkadaşlar merhabalar breaking bad ve the walking dead hayranı birisiyim ve bu dizileri iki kere izledim artık aynı şeyleri izlemek istemiyorum peaky blinders izledim hoşuma gitti ama o kadarda sarmadı bana öyle bir dizi önersisi yapın ki izlediğim zaman evet üçüncü favori dizim bu ya diyeyim damağımda o tadı bıraksın yani (prison break önermeyin,Stranger things önermeyin) kurtlar vadisi de fena değildi :D :P(ciddi)

arkadaşlar merhabalar breaking bad ve the walking dead hayranı birisiyim ve bu dizileri iki kere izledim artık aynı şeyleri izlemek istemiyorum peaky blinders izledim hoşuma gitti ama o kadarda sarmadı bana öyle bir dizi önersisi yapın ki izlediğim zaman evet üçüncü favori dizim bu ya diyeyim damağımda o tadı bıraksın yani (prison break önermeyin,Stranger things önermeyin) kurtlar vadisi de fena değildi :D :P(ciddi)
Kurtlar Vadisi gibi bir başyapıtı izlediysen Sopranos izlemeden olmaz.🚬🎩

Kurtlar Vadisi gibi bir başyapıtı izlediysen Sopranos izlemeden olmaz.🚬🎩

valla kral adamsın daha az önce açtım sopranosu hissetmişsin demekki <3 bir yarım saat falan izledim ilk bölümü ama terapist ayağı falan vardı sıktı biraz izlemeye devam edeyim mi

valla kral adamsın daha az önce açtım sopranosu hissetmişsin demekki <3 bir yarım saat falan izledim ilk bölümü ama terapist ayağı falan vardı sıktı biraz izlemeye devam edeyim mi
Sakın bırakma devam et :D Tv dizisi olduğu için hikaye yedire yedire ilerliyor. Bölümler ilerledikçe açılacak :) İMDB si 9.2/10
Kurtlar Vadisinin çokça esinlendiği bir dizi , dikkatli izlediysen aaa buralar vadide de vardı dersin :D

Supernatural ve Sons of Anarch. Bu 2 diziyi izlemeden ölme.

breaking bad in devamı olan better call soul izle, vikingler izle, narcos izle, lupin izle

Fringe
Grimm
%3
11.22.63
Oz
Her biri kendi alanında baş yapıttır.

Geri