-Mehmet-
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,510
- İsim
- Mehmet Aslan
siz bilirsiniz hocam 90 lar sineması çok iyidir şimdiki bir çok filme ve diziye taş çıkarır benden söylemesi Önerdiğim bir çok kişi diziyi türden bağımsız çok beğendi , biraz uzun doğrudur ama bence akar gider , imdb si 9.2/10 sonuçta size kalmışöneri için teşekkürler hocam dizi eski bir dizi bu kadar eski diziler beni pek sarmıyor birde mafya tarzı falan yine de teşekkür ederim. kısa bir dizi olsa şans verirdim ama biraz uzun. Peaky Blinders da mafya tarzı bir dizi ama beni baya sarmıştı biraz daha yeni bir dizi olsa bir göz atardım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk dediğini izledim, ikinci dediğini ilk defa duydum daha çıkmamış sanırsam listeye ekledim çıktığı zaman izliyicem. teşekkürler
the originals izledim ilk olarak beni çok sardı ama the vampire diares 7-8 bölüm izlesem de beni pek sarmadı ve bıraktım. Belki de ilk the vampire diares izlemem gerekiyordu. Shados Hunters İMBDB puanı falan düşük ama diziyi incelediğim zaman güzel bir diziye benziyor gerçekten kesinlikle bir göz atıcam ekledim listeye 1 sene artık dizi sıkıntısı yok liste doluyor
Ozark`ı izleyeceğim listemde zaten. The Sopranos için üç yorum üst tarafta yazdım ne düşündüğümü. The Wire güzel bir dizi eski olmasına rağmen çok uzun bir dizi ve biraz eski kalıyor bir kaç bölüm izledim konular yavaş ilerliyor ama sarar mı sarar. Uzun bir dizi olduğundan onu dizi kalmadığı zaman falan izlemek istiyorum Yani biraz daha geri plana attım ama izleyeceğim