Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Öneri Breaking Bad Sonrası Yeni Dizi Önerisi

Seviyorum, listeye aldım, öneri için teşekkürler 1728828866 Hocam BB şu an bana göre en iyi dizi, PB de öyle ise çok iyi
  2. MattJohn

Onu izledim zaten hocam ilk postta yazdım, çok güzeldi 1728811955 Hocam yani o tarz bir dizi izlemediğim için bilmiyorum belki severim, önemli olan akıcı olması. BB, BCS izlerken diğer bölümü iple çekiyordum resmen, böyle olması önemli.
  3. MattJohn

Onu kesin izliycem de ne zaman bakalım 1728811780 Yazayım hocam eyw 1728811802 Güzel dizi olduğunu ben de duymuştum, bunu da ekleyim listeye
  4. MattJohn

Hocam The Sopranos, The Wire, Avatar the Last Airbender dizilerini listeme aldım. The Penguin'i yeni duydum ona da bakayım bir ara, teşekkür ederim.
  5. MattJohn

Aynen wire olacak gibi bu gidişle. Zaten BB gibi zor bulurum herhalde. İlk yabancı dizim BB, zirveden başladık :D
  6. MattJohn

Agab, aklımda şu an the wire ya da the sopranos var. Breaking bad'den sonra en yüksek puan alan ve uzun diziler bunlar. Sizce hangisine başlasam?
  7. MattJohn

Okumadım onları. 1728475508 Hocam daha eski ve klasik olan bir şey arıyorum.
  8. MattJohn

Tek tük gördüm de bilmiyorum ya, böyle yeni çıkmış şeylerden ziyade Breaking Bad gibi daha eski ve klasik olan bir şeyler izlemek istiyorum, onları bitirince yenilere bakarım.
  9. MattJohn

Merhaba arkadaşlar. Breaking Bad, El Camino, Better Call Saul bitirdim ve yeni bir dizi bulamıyorum. Vince Gilligan o kadar iyi bir iş çıkarmış ki bunları bitirince boşluğa düştüm resmen. Dizi tavsiyesi verebilir misiniz? Bunlar gibi akıcı olsun.
  10. MattJohn

Sizce En İyi Türk Erkek Oyuncu Kim

Kıvanç Tatlıtuğ
  11. MattJohn

Bir devrin sonuna geldik! Arka Sokaklar dizisi bitti!

Abi ciddi olamazsın, şaka mı ya.
Top Bottom