Neler Yeni

Öneri Breaking Bad Sonrası Yeni Dizi Önerisi

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Musa
Merhaba arkadaşlar. Breaking Bad, El Camino, Better Call Saul bitirdim ve yeni bir dizi bulamıyorum. Vince Gilligan o kadar iyi bir iş çıkarmış ki bunları bitirince boşluğa düştüm resmen. Dizi tavsiyesi verebilir misiniz? Bunlar gibi akıcı olsun.
Ozark sopranos the empire walk the wire falan filan

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Volkan
Prison break da güzeldi ilk çıktığında izlemiştim.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

Gurkanpiro

80+ Gold
better call soul ızleyebılırısın devamı olan fılm vardı onu ızleyebılırsın breakıng badin

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Volkan
Fantastik ruhlar alemi gibi şeyleri seviyorsan , Supernatural da güzel ama bitmiyor izle izle 😁

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
better call soul ızleyebılırısın devamı olan fılm vardı onu ızleyebılırsın breakıng badin
Onu izledim zaten hocam ilk postta yazdım, çok güzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fantastik ruhlar alemi gibi şeyleri seviyorsan , Supernatural da güzel ama bitmiyor izle izle 😁
Hocam yani o tarz bir dizi izlemediğim için bilmiyorum belki severim, önemli olan akıcı olması. BB, BCS izlerken diğer bölümü iple çekiyordum resmen, böyle olması önemli.

Erdem123

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Breaking Bad, El Camino, Better Call Saul bitirdim ve yeni bir dizi bulamıyorum. Vince Gilligan o kadar iyi bir iş çıkarmış ki bunları bitirince boşluğa düştüm resmen. Dizi tavsiyesi verebilir misiniz? Bunlar gibi akıcı olsun.
dexter izle breaking bad den daha iyi

grasdiyas

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Onur Yücel
Prison Break öneririm bana kalırsa bb ve pb tarihin en iyi iki dizisi. Pb ilk 3 sezon olarak kalsaydı sakız gibi uzatmasaydı bb den iyi olurdu ama uzatıp saçmalayarak birincilik tahtını bb ye saldı bence

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Emirhan
Bir çok şey önermişler zaten ama bilimkurgu seviyorsanız foundation öneririm

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bir çok şey önermişler zaten ama bilimkurgu seviyorsanız foundation öneririm
Seviyorum, listeye aldım, öneri için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Prison Break öneririm bana kalırsa bb ve pb tarihin en iyi iki dizisi. Pb ilk 3 sezon olarak kalsaydı sakız gibi uzatmasaydı bb den iyi olurdu ama uzatıp saçmalayarak birincilik tahtını bb ye saldı bence
Hocam BB şu an bana göre en iyi dizi, PB de öyle ise çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,906
Üyeler
161,357
Son üye
Halilvural27
Top Bottom