Öneri Breaking Bad Sonrası Yeni Dizi Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Breaking Bad, El Camino, Better Call Saul bitirdim ve yeni bir dizi bulamıyorum. Vince Gilligan o kadar iyi bir iş çıkarmış ki bunları bitirince boşluğa düştüm resmen. Dizi tavsiyesi verebilir misiniz? Bunlar gibi akıcı olsun.
Ozark sopranos the empire walk the wire falan filan

game of thrones
Onu kesin izliycem de ne zaman bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ozark sopranos the empire walk the wire falan filan
Yazayım hocam eyw

Prison break da güzeldi ilk çıktığında izlemiştim.
Güzel dizi olduğunu ben de duymuştum, bunu da ekleyim listeye

better call soul ızleyebılırısın devamı olan fılm vardı onu ızleyebılırsın breakıng badin

Fantastik ruhlar alemi gibi şeyleri seviyorsan , Supernatural da güzel ama bitmiyor izle izle 😁

better call soul ızleyebılırısın devamı olan fılm vardı onu ızleyebılırsın breakıng badin
Onu izledim zaten hocam ilk postta yazdım, çok güzeldi

Fantastik ruhlar alemi gibi şeyleri seviyorsan , Supernatural da güzel ama bitmiyor izle izle 😁
Hocam yani o tarz bir dizi izlemediğim için bilmiyorum belki severim, önemli olan akıcı olması. BB, BCS izlerken diğer bölümü iple çekiyordum resmen, böyle olması önemli.

Merhaba arkadaşlar. Breaking Bad, El Camino, Better Call Saul bitirdim ve yeni bir dizi bulamıyorum. Vince Gilligan o kadar iyi bir iş çıkarmış ki bunları bitirince boşluğa düştüm resmen. Dizi tavsiyesi verebilir misiniz? Bunlar gibi akıcı olsun.
dexter izle breaking bad den daha iyi

Prison Break öneririm bana kalırsa bb ve pb tarihin en iyi iki dizisi. Pb ilk 3 sezon olarak kalsaydı sakız gibi uzatmasaydı bb den iyi olurdu ama uzatıp saçmalayarak birincilik tahtını bb ye saldı bence

Bir çok şey önermişler zaten ama bilimkurgu seviyorsanız foundation öneririm

Bir çok şey önermişler zaten ama bilimkurgu seviyorsanız foundation öneririm
Seviyorum, listeye aldım, öneri için teşekkürler

Prison Break öneririm bana kalırsa bb ve pb tarihin en iyi iki dizisi. Pb ilk 3 sezon olarak kalsaydı sakız gibi uzatmasaydı bb den iyi olurdu ama uzatıp saçmalayarak birincilik tahtını bb ye saldı bence
Hocam BB şu an bana göre en iyi dizi, PB de öyle ise çok iyi

Geri