Arama sonuçları: *

1. berkec34

Dune prophecy nereden izlenir?

Yayınlanmış olması lazım ama bulamıyorum var mı bi yer prime var ama orada yok herhalde
  2. berkec34

Yabancı Dizi/ Film Önerisi Verir misiniz?

İzlemeyen varsa the peripherali öneririm bu arada
  3. berkec34

Dediğim gibi bazı populer dizilerde çok spoıler yediğim için unutunca izlerim diye erteledim. Zaten unuttum da o yüzden breaking bad falanda sonra izleyeceklerim arasında. Milleti biliyorsunuzdur boş boş direkt spoiler veriyorlar o yüzden
  4. berkec34

Prison break izledim, the 100 de izledim ve finalini beğenmedim zaten neyse narcos izlemedm bakacağım ekledim listeye, Açıkcası ben game of thrones falanda izlemedim la casa de izlemedim onları biraz daha sonraya bıraktım, populer olduğu için millet konuşurken çok spoiler oluyordu şuan...
  5. berkec34

Bakacağım teşekkür ederim
  6. berkec34

Teşekkürler bakacağım 1693698947 Teşekkür ederim, ekledim listeye inceleyeceğim
  7. berkec34

Aralıkta 2. sezonu bekliyorum
  8. berkec34

İzledim onu da punisher vs de izledim
  9. berkec34

Güzel bilim kurgu aksiyon tarzında dizi film öneriniz varmı? Sürükleyici ve akıcı olursa sevinirim. Saçma sapan dizi çok maalesef. En son the peripheral izlemiştim onunda 2. sezon iptal olmuş sövmelikler :D
  10. berkec34

geceye film önerisi bırak

john carter 2 dunya arasında
  11. berkec34

VENOM 2 Yİ HANGİ SİTEDEN İZLEYEBİLİRİM ?

Ya bir şey bildiğin yok Allah aynısını yaşatırsa sana o zaman konuşursun. uzatmıcam konu alakasız diye ama nerden biliyorsun ciğerlere baktırmadığını pcr yaptırmadığını vs vs? zaten crp değeri 10 civarıyken pandemi hastanesindeki doktor aşı vuralım daha iyi olur dedi. Neyse iyi geceler sana :)
  12. berkec34

VENOM 2 Yİ HANGİ SİTEDEN İZLEYEBİLİRİM ?

Aynen kuzenimde aşı olduktan 6 saat sonra hastanelik 12 saat sonra entube 3 ay sonra öldü. Gel sen aşı ol bunları gördükten sonra. Kaldı ki hangi salgın hastalıkta nufusun tamamına aşı vurarak bir sonuca ulaşılmış? Ya da hangi aşı bu kadar kısa sürede bulunmuş? Toplumun sağlığı vs bahane ben aşı...
Top Bottom