Aynen kuzenimde aşı olduktan 6 saat sonra hastanelik 12 saat sonra entube 3 ay sonra öldü. Gel sen aşı ol bunları gördükten sonra. Kaldı ki hangi salgın hastalıkta nufusun tamamına aşı vurarak bir sonuca ulaşılmış? Ya da hangi aşı bu kadar kısa sürede bulunmuş? Toplumun sağlığı vs bahane ben aşı yokken korona oldum bir şey de olmadı şimdi grip olan herkese koronasın diyorlar zaten neyse boş duyar kasma benceSinemaya gitmek için aşı olunmaz, toplumun sağlığı ve kendi sağlığın için aşı olman lazım.
Aşı oldum, boş duyar kasmıyorum sadece düzgün bir şekilde anlatmak istemiştim ama karşımda ki kişi anlama kabiliyetini kaybetmiş biri, yani zaman kaybısın.Aynen kuzenimde aşı olduktan 6 saat sonra hastanelik 12 saat sonra entube 3 ay sonra öldü. Gel sen aşı ol bunları gördükten sonra. Kaldı ki hangi salgın hastalıkta nufusun tamamına aşı vurarak bir sonuca ulaşılmış? Ya da hangi aşı bu kadar kısa sürede bulunmuş? Toplumun sağlığı vs bahane ben aşı yokken korona oldum bir şey de olmadı şimdi grip olan herkese koronasın diyorlar zaten neyse boş duyar kasma bence
kanka bahsettiğin şey istisna kişilerde oluyor önceden gidip kardiyolojiye görün sonrada ciğerlerine baktır aşı olmana engel bir şey vaqr mı boş yapma sonra burda kaç milyar kişi aşı vuruluyor onlara bir şey olmadı aradaki istisnaları genelleyip konuşma baya cringeAynen kuzenimde aşı olduktan 6 saat sonra hastanelik 12 saat sonra entube 3 ay sonra öldü. Gel sen aşı ol bunları gördükten sonra. Kaldı ki hangi salgın hastalıkta nufusun tamamına aşı vurarak bir sonuca ulaşılmış? Ya da hangi aşı bu kadar kısa sürede bulunmuş? Toplumun sağlığı vs bahane ben aşı yokken korona oldum bir şey de olmadı şimdi grip olan herkese koronasın diyorlar zaten neyse boş duyar kasma bence
gidip twitterda yalan nhaber yapan sayfaların paylaitığı yazıları göörüp ordan aldığın bilgiyle boş yapmana gerek yok kötü duruma düşürme kendiniAynen kuzenimde aşı olduktan 6 saat sonra hastanelik 12 saat sonra entube 3 ay sonra öldü. Gel sen aşı ol bunları gördükten sonra. Kaldı ki hangi salgın hastalıkta nufusun tamamına aşı vurarak bir sonuca ulaşılmış? Ya da hangi aşı bu kadar kısa sürede bulunmuş? Toplumun sağlığı vs bahane ben aşı yokken korona oldum bir şey de olmadı şimdi grip olan herkese koronasın diyorlar zaten neyse boş duyar kasma bence
Ya bir şey bildiğin yok Allah aynısını yaşatırsa sana o zaman konuşursun. uzatmıcam konu alakasız diye ama nerden biliyorsun ciğerlere baktırmadığını pcr yaptırmadığını vs vs? zaten crp değeri 10 civarıyken pandemi hastanesindeki doktor aşı vuralım daha iyi olur dedi. Neyse iyi geceler sanakanka bahsettiğin şey istisna kişilerde oluyor önceden gidip kardiyolojiye görün sonrada ciğerlerine baktır aşı olmana engel bir şey vaqr mı boş yapma sonra burda kaç milyar kişi aşı vuruluyor onlara bir şey olmadı aradaki istisnaları genelleyip konuşma baya cringe
Mesaj otomatik birleştirildi:
gidip twitterda yalan nhaber yapan sayfaların paylaitığı yazıları göörüp ordan aldığın bilgiyle boş yapmana gerek yok kötü duruma düşürme kendini
Öncelikle başınız sağolsun kaybınız için üzüldüm, gerçekten böyle bir hadisenin yaşanması üzücü ama lütfen devamında söylediğiniz tabanında bir bilgi birikimi olmayan sözleri kullanıcaksanız bile araştırmalısınız, hangi aşı “kaç yılında” “hangi mevcut teknolojiler” varken bulunmuş, tüm dünyadaki global ekonomiyi buhrana sokacak kadar güçlü bir virüs müymüş, o zaman ki etkilenen halk bu kadar algı ve bilinci kapalı bir salgının anlamsız ve biçimsizce kartopu etkisi ile büyümesine neden olan bir kitleymişmiş, bunlar hep dönemsel olarak bakılması gereken ve değişiklik gösteren iklimler, mutlaka irdelenmeli ve araştırmalı yoksa bu düşünceler bill gates çip taktı hıağ hıağdan farksız olur maalesef :/Aynen kuzenimde aşı olduktan 6 saat sonra hastanelik 12 saat sonra entube 3 ay sonra öldü. Gel sen aşı ol bunları gördükten sonra. Kaldı ki hangi salgın hastalıkta nufusun tamamına aşı vurarak bir sonuca ulaşılmış? Ya da hangi aşı bu kadar kısa sürede bulunmuş? Toplumun sağlığı vs bahane ben aşı yokken korona oldum bir şey de olmadı şimdi grip olan herkese koronasın diyorlar zaten neyse boş duyar kasma bence
@Hastor dostum tablo grafiği önünde aşı olanları dahi gösteriyor ölümler haftada en kötü 1500 - 2000 civarı oluyor bana aşının yararını söyler misin ya tabloda sıkıntı var yada aşıdabana göre aşı bir işe yaramıyor salgın tablosuda bunu gösteriyor zaten
Aşı sadece hastalığın ağır seyretmesini engelliyor.Tamamiyle koronayı engelleyen bir aşı olsa zaten çoktan korona bitmişti.Yani yapan da yapmayan da ölebilir@Hastor dostum tablo grafiği önünde aşı olanları dahi gösteriyor ölümler haftada en kötü 1500 - 2000 civarı oluyor bana aşının yararını söyler misin ya tabloda sıkıntı var yada aşıda
Sinema çekim istemiyorsan beklemelisin. Bir seçeneğin daha var. https://www.netflix.com/tr/title/80991034 satın alır izlersin!Sesi kaliteli veren bir site var mı bildiğiniz. Sinema çekimi olmayan.