bugünlerde baktığımda çoğu forumda çoğu siteyle alakalı kötü yorumlar garanti ve destek yetersizliği oluyor bu şansa mı oluyor bilmiyorum ama hazır sistem alırken hangi siteden almak daha mantıklı olur yardımcı olacak dostlarımız var mı
Hocambugünlerde baktığımda çoğu forumda çoğu siteyle alakalı kötü yorumlar garanti ve destek yetersizliği oluyor bu şansa mı oluyor bilmiyorum ama hazır sistem alırken hangi siteden almak daha mantıklı olur yardımcı olacak dostlarımız var mı
Biraz karamsar kaçacak ama hepsi aynı bokun laciverti, hangisinde daha hesaplı buluyosan ordan alabilirsin, bu popüler platformların (sineji, itopya, gaminggen, vatan, gamegaraj, incehesap vb.) firma şikayet kısmına baktığında sayısız sorun, haksızlık ve ilgisizlik mevcut malesef. Biraz da şans meselesi.bugünlerde baktığımda çoğu forumda çoğu siteyle alakalı kötü yorumlar garanti ve destek yetersizliği oluyor bu şansa mı oluyor bilmiyorum ama hazır sistem alırken hangi siteden almak daha mantıklı olur yardımcı olacak dostlarımız var mı
tamamen şans diyebiliriz o zaman yani aşağı yukarı her firma aynı diyorsak hesaplı bulup almak mantıklı dediğiniz gibiBiraz karamsar kaçacak ama hepsi aynı bokun laciverti, hangisinde daha hesaplı buluyosan ordan alabilirsin, bu popüler platformların (sineji, itopya, gaminggen, vatan, gamegaraj, incehesap vb.) firma şikayet kısmına baktığında sayısız sorun, haksızlık ve ilgisizlik mevcut malesef. Biraz da şans meselesi.