Arama sonuçları: *

1. J

Korku filmi önerisi.

the descent 1-2
  2. J

Yardım Deadpool & Wolverine nerden izleyebilirim yardımcı olabilir misiniz ?

Bomboş film 12-20 yaş aralığındaysanız izlenebilir. Sinema çekimi var malum ortamlarda oralara bakın
  3. J

High School dxd izleyen var mı

Bu ucube seri yerine 10 dakika halı deseni izleseniz kendinize daha çok şey katarsınız.
  4. J

📽️ Aklınızda Kalan En Sürükleyici Film 📽️

The descent izlemiştim milattan önce. Güzeldi
  5. J

Anime önerisi yapar mısınız

Monster, steins gate yada full metal alchemist brotherhood izleyebilirsin. Çerezlik arıyorsan da mob psycho bakabilirsin.
  6. J

Venom 3 Son Dans fragmanı yayınlandı !🔥

Sahne tamamiyle arkadan çekim herhangi bir kan efekti yada gore içermiyor. Venom sırasıyla 4 karton yiyor gibi gözüküyor belirttiğin sahnede. Bu da yaş sınırına takılmamak için filmin vahşet seviyesinden kıstıkları anlamına geliyor. Uzun uzadıysa sinematografi mi anlatayım sana çocuk.
  7. J

Venom 3 Son Dans fragmanı yayınlandı !🔥

Ucube seri. Film yaş engeline takılmasın çocuklara da yaranalım diye uğraşıyorlar.
  8. J

Yardım The Walking Dead Sizce Nasıldır ?

Düzenli ilk çıktığı seneler 4 sezon düzensiz 6.sezona kadar izlemiştim ilk sezonlar güzel sonrası ittire kaktıra ilerletilen bir dizi.
  9. J

anime önerisi yapar mısınız

Monster izleyebilirsin.
  10. J

İyi filmleri nasıl bulabilirim?

Imdb 250 arasından seçerek ilerleyebilirsin.Listede eski birçok film olacak hoşunuza gitmiyorsa eleyin.
  11. J

Dune izleme sırası nedir?

Kaba tabirle ihanete uğrayan x tarafının y tarafıyla kaynaşıp z tarafından intikam alma çabası.Ayrıntılı konuya google'dan ulaşmanızı tavsiye ederim.Konu çok dallanıyor uzar gider yoksa.
  12. J

Aşırı saran film önerir misiniz?

The descent.İzlenmediyse şans verin.
  13. J

Öneri Marveldan Film önerir misiniz? ?

Blade serisi güzeldir.Çocuksu değil en azından.
  14. J

DUNE FİLM İZLEME SIRASI

part 1-2 izle geç.
  15. J

Süper kahraman film önerisi?

16. J

(Bu iş ciddi) Türk Yapımı Bilim Kurgu Dizisi Yayında!

gta vice city
  17. J

🔥 Adalet Bakanı, Arka Sokaklar'a tepki gösterdi!

Her dizi film sahnesine dava açacaksak ohoo
  18. J

Film Sitesi Açmak Yasal mı?

Korsan oldukları için yasaklar.Sunucuları tr'de değilse kapanmıyorlardır muhtemelen.
  19. J

Kısa/Saracak Anime önerisi

Uzun süredir anime izlemiyorum.Aklıma gelenlerden yola çıkarsam ''Monster,Vinland Saga,Berserk üçleme filmi olacaktı onu izleyebilirsin''
  20. J

Kısa/Saracak Anime önerisi

Finali çok kötüydü bu arada.Beğendiysen biraz daha ciddi ilerleyen animelere bakmalısın.
Top Bottom