📽️ Aklınızda Kalan En Sürükleyici Film 📽️

Kürşat Bey

80+ Titanium
Reaksiyon skoru
16,008
Film izleyeceğim binlerce film var arasından seçmek çok zor izleyip de unutamadıgiz filmler neler ? Komedi, dram olmasın mümkünse sarmiyor
Aksiyon,gerilim, macera,bilim kurgu,evren ,uzay vb gibi konular olabilir çok iyiyse dizi de olabilir izlerim sıkıntı yok ama sıkıcı olmasın 😄

Ekler

• IMG_20240619_215525~2.jpg
    IMG_20240619_215525~2.jpg
    1.3 MB · Hit: 127
The descent izlemiştim milattan önce. Güzeldi

Film izleyeceğim binlerce film var arasından seçmek çok zor izleyip de unutamadıgiz filmler neler ? Komedi, dram olmasın mümkünse sarmiyor
Aksiyon,gerilim, macera,bilim kurgu,evren ,uzay vb gibi konular olabilir çok iyiyse dizi de olabilir izlerim sıkıntı yok ama sıkıcı olmasın 😄
İnterstellar olabilir Dark Knight olabilir Avatar1-2 olabilir film denilince aklıma gelenlerden bunlar var
Sonra dejavu var önerebileceğim Django var western tarzında

Scarface

Konusu nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İntst defalarca izledim avatar sevmiyorum çok fantastik geliyor diğerlerine bakacağım sağol
Forrest Gump, zeka seviyesi 75 olan bir erkeğin hayatını ele alıyor. Zeka seviyesi nedeni ile devlet okullarına girmekte bile zorlanan Forrest Gump zamanla akla mantığa uymayan başarılara imza atıyor. Her ne kadar zeka seviyesi düşük olsa da fiziksel olarak son derece sağlam olan Forrest Gump, zamanla gelişen olaylar zincirinde bizi hayal edemeyeceğimiz bir dünyaya götürüyor.

film değilde to the lake ve the 100 adlı dizi baya aklımda kaldı bi de the rain

Süper kahraman filmi seviyorsan ve izlemediysen The Dark Knight

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,765
Üyeler
184,679
Son üye
bbiemnt
Geri